Activiteit

Startweekend

17 - 19 oktober 2014 | Kampeerboerderij "De riegheide" (Slenerweg 85, Schoonoord)

Contactpersonen: Anouk van der Laan

17 personen zijn dabei

In het weekend van 17, 18 en 19 oktober 2014 zal het legendarische startweekend weer plaatsvinden. Wij als startweekendcommissie willen graag dat jij ook komt. Dit jaar zal het startweekend anders zijn dan voorgaande jaren. Naar aanleiding van de gesprekken en discussies op de ALV, is besloten dat er komend jaar iets moet veranderen om zo het startweekend weer een verfrissend karakter te geven.
De inauguratie zal dit keer weer plaatsvinden op de zaterdagavond van het startweekend. Wij, de toekomstige eerstejaars en het bestuur verwachten dat je daar ook bij bent. Het is daarom van belang dat je dit weekend vrij houdt, zodat je bij de inauguratie en natuurlijk ook de rest van het startweekend aanwezig kan zijn.

Niet alleen de inauguratie zal het weekend anders maken, ook zal er op de zaterdagmiddag een mysterieuze activiteit plaatsvinden in plaats van de gebruikelijke workshoprondes met disputen en zal er een bekende spreker komen in de dienst.
Het weekend biedt ruimte om serieus te zijn, maar ook om lekker te ontspannen en andere Ichthianen beter te leren kennen. Dit weekend is dus ook een mooie gelegenheid om te integreren met de eerstejaars om zo met z'n allen een hechte vereniging te worden.

De prijs van het weekend zal lager worden naarmate er meer Ichthianen zich opgeven. Moedig dus ook bijvoorbeeld je kringgenootjes of dispuutsgenootjes aan om te komen, dan heb je er zelf ook voordeel bij. Bij iedere vijf extra opgaves zal de prijs voor het weekend met €1,- omlaag gaan. Je kunt je nu alvast opgeven voor het startweekend! Vul het formulier in onder actueel > startweekend. Wij hopen je in oktober op het startweekend te zien.

Met vriendelijke groet,
Barbera, Iris, Janco en Wietse
De StartWeekendCommissie

 
 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: