Bestuursblog

Eens in de zoveel tijd zal het bestuur hier een bestuursblog achter laten.
Wil je graag weten hoe het gaat binnen het bestuur en weten waar het bestuur het zo druk mee heeft? Lees dan de blog! 

 

Bestuursblog Februari

Het was een maandagavond na een BV dat we allemaal lamlendig ons leven aan het overdenken waren. Djoeke is Snapchats aan het maken, Hop is aan het gamen op zijn computer met ultrarood toetsenbord. Sten geniet van de muziek uit de boxen. Vera is al op huis naar haar lieve vriendje. En ik.. Ik zal maar eens een bestuursblog gaan schrijven op dringend verzoek van mijn o zo lieftallige bestuursgenoten. Wat houd ik toch van ze.
Het leven van een kringco gaat niet over rozen. Poosje gelee een fantastisch mooi jaarthemaweekend gehad waarbij we Connies verjaardag hebben gevierd. Zonder apostrof zegt Djoeke. Ja, Djoek.
Op het huisfeest ging er flink wat bier doorheen, alleen niet voor onze lieve Connie. Die mag nog geen bier. Gelukkig mag Connie wel appelschillen die aan het gisten zijn. Appelschillen is dan weer zo’n woord dat je krijgt toegereikt om in je blog te verwerken. Mijn excuses hiervoor.

Inmiddels zijn we allemaal aan het gamen (behalve Djoeke dan). Ik rijd duizend keer de auto in de prak, maar dat geeft niks. Gewoon gas en gaan!

Zo is het maar net met een bestuursjaar. Ik wil me met alle liefde geven voor deze mooie vereniging. Toch voel ik me af en toe behoorlijk stuurloos en soms geef ik net effe te veel gas waardoor ik uit de bocht vlieg. Maar ik kan er enorm van genieten!
Op het moment zijn we met de bestuursprocedure. Gek om al naar een bestuur voor volgend jaar te kijken, maar ook een hele eer. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt!
Verder ben ik bezig met een beetje uitrusten van mijn stageperiode. Gelukkig kan ik zeggen dat ik mijn stage heb gehaald. Het was wel even spannend. Nu ga ik bezig met scriptie schrijven en een minor volgen. Minor heb ik wel zin in, scriptie niet zo. Nu eerst nog even chillen in de voorjaarsvakantie (dat besefte ik me deze week, dat ik die had…).

Dit jaar hoop ik nog veel leuke ludieke dingen te organiseren bij Ichthus en maar gewoon bestuur te zijn van deze toffe vereniging. Ik kijk enorm uit naar de lustrumreis!  Dat wordt eindeloos genieten.

Ilse

 

Archief:    Januari 2017    Oktober 2016    September 2016    Augustus 2016    Juni 2016    Februari 2016

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: