Maart 2014

Bestuursblog – Maart

Beste lezer van de bestuursblog!

Tijdens het schrijven van dit blogje zit ik heerlijk in het zonnetje, muziekje op van Audrey Assad en met mijn gedachten al bij de bestuursvakantie. Want dit weekend gaan we als bestuur er eens lekker op uit. Tas pakken, paspoort mee en rijden maar! En dat mag ook wel eens, want wat is er de afgelopen tijd weer veel gebeurd. We kijken als bestuur terug op prachtige maanden, maar ook op een heftige tijd waarin we Johanna een tijdje moesten missen in het bestuur. Het is fijn dat zij nu weer meedraait in het bestuur. Het missen van een bestuurder in je team is ontzettend vervelend. 

Het verveelt ook nog steeds niet hoor om voorzitter te zijn van Ichthus. Ik doe het nog steeds met veel plezier. De afgelopen maanden ben ik vooral druk geweest met het organiseren van het jaarthemaweekend, maar daarnaast ook bezig geweest met procedures; het vinden van een nieuw bestuur, nieuwe coaches en binnenkort ook WR-leden en kringleiders. We gaan dus nog een aantal keer een beroep doen op jullie! Houd je mail maar in de gaten.

Verder komt er weer een ALV aan en zijn we bezig met alle veranderingen die invoeren van een extern vertegenwoordiger met zich meebrengt. Denk maar aan documenten die aangepast moeten worden tot de penning onder ons lint waar nu nog cieco op staat. 

Daarnaast is de 40 dagentijd ingegaan. Pasen komt er dus weer aan met als hoogtepunt de Passion die dit jaar in Groningen zal zijn. Vanuit het hele land komen mensen naar Groningen toe om dit evenement mee te maken. Als Ichthus zetten wij deze donderdag ook onze deuren open voor studenten uit het hele land die met ons mee willen eten en samen naar de Passion komen kijken. Nodig jij ook je vrienden uit?

Voorafgaand aan de Passion wordt de Passionweek gehouden waarin de christelijke studentenverenigingen activiteiten organiseren in aanloop naar de Passion. Als Ichthus zullen wij een Paasavond organiseren. Ook deze is vrij toegankelijk voor alle (niet)-christelijke studenten uit de stad en ommeland!

Er zijn dus genoeg dingen om naar uit te kijken en om te organiseren. Geniet jij met ons mee? 

Verder wil ik je vragen om voor ons als bestuur en voor Ichthus te blijven bidden. Bidt dat wij als bestuur de goede beslissingen mogen maken voor Ichthus en bidt dat er kandidaten gevonden mogen worden die volgend jaar bestuurder/coach/WR-lid/kringleider mogen worden. 

Veel liefs!

Anneke - Voorzitter

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: