Oktober 2013

De kop is eraf!

Wat kan ik af en toe blij worden van jullie!

Ik kan eigenlijk namens het gehele bestuur zeggen dat we enorm aan het genieten zijn van Ichthus. Het is heerlijk dat alles nu lekker is begonnen. De kringen draaien weer en de eerste Bijbelstudie is alweer een feit. Sjaars zijn officieel Ichthianen. De eerste maand is voorbij gevlogen. Het is voor ons echt een eer dat we dit alles mogen organiseren en dat jullie ook zo enthousiast met ons meedoen.

Voor ons als bestuur nemen jullie zoveel werk uit handen! Hiermee doel ik bijvoorbeeld op commissies die hun werk goed doen en leuke activiteiten organiseren, maar ook de Ichthianen die er gewoon zijn, mensen die hun handen uit de mouwen steken en helpen wanneer er bijvoorbeeld afgewassen moet worden. Bovenal weet ik ook dat er mensen zijn die ons als bestuur meenemen in hun gebed. Dit doet ons heel goed. Ik wil je ook oproepen om dit te blijven doen. Als bestuur kunnen we het niet alleen. We hebben daar jullie en bovenal God voor nodig.

Als voorzitter ben ik momenteel druk in de weer met de vergaderingen met bestuurders van andere christelijke verenigingen in Groningen. Vanuit het bestuur ben ik vertegenwoordiger van Ichthus bij het O.C.S.G. Het is erg leuk om contacten te leggen met de andere christelijke verenigingen. Daarnaast is er ook voor de SKLO veel werk aan de winkel. Alle voorzitters/praesides van de christelijke verenigingen vormen dit koepelbestuur. Met elkaar willen we voor christelijke en niet-christelijke studenten activiteiten organiseren die in het kader staan van levensbeschouwing.

Maar ook Ichthus biedt genoeg werk! Komende maand staan de ELV en ALV XIII op het programma. Ook de blindeetweek en eerste dieper komen er aan. Doe allen mee!

Het gaat een mooie maand oktober worden.

 

Geniet ervan!

Anneke Verhoeff

Voorzitter der C.S.V. Ichthus Groningen

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: