September 2013

 Een goed begin is het halve werk. 

Voor mij liggen – vers uit de oven– heerlijke afbakbroodjes met kaas en staan twee glazen met Jus d'orange en melk. Immers, van het leven mag je genieten, en juist de periode waarin je student bent is daar bij uitstek geschikt voor. Echter, mijn ontbijt is gelukkig niet het enige waar ik van geniet!

 

Op de comebackborrel werd mij gevraagd of wij als bestuur al klaar waren voor de startavond. Toen realiseerde ik dat het voor mij helemaal geen terugkomen of starten meer is. De hele vakantie is bestuur Verhoeff bezig geweest met het schrijven van Visie en Beleid, het bedenken van een jaarthema en duizend-en-één andere zaken.

 

Deze zomer had echter nog een belangrijke eigenschap. Er was een grote groep Ichthianen die in de stad bleef en daar samen optrok. We hebben talloze keren aan de HP gelegen, we zijn naar Nijmegen geweest, er waren zomerkringen, het NNO en het vuurwerk met Bommenberend, diepe gesprekken over geloof en natuurlijk de film op Zienemaan. Stuk voor stuk waren dat hoogtepunten in mijn vakantie. Deze lijst zou echter niet compleet zijn zonder de KEI-week te noemen. Ik werd overweldigd doordat er meer dan 25 mensen langs kwamen op de info-markt! Ook was het geweldig om te zien hoe er vol overtuiging op de KEI-kar werd gesprongen en – naar ik gehoord heb – hoeveel mensen er waren met het eten en de proefkring.

 

Genieten van je studententijd. Ik heb dat deze zomer gedaan en daar was ik niet de enige in. Juist omdat ik alles wat ik gedaan heb niet alleen deed, kregen al de activiteiten een extra lading. Mensen die ik eerste amper kende zijn langzaamaan vrienden geworden, dát is genieten.

 

Jaap

CommissieCoördinator bestuur Verhoeff der C.S.V. Ichthus Groningen

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: