Bestuursblog april

Terugblikken en vooruit blikken

Beste Ichthianen,

Na een mooie Paasperiode met veel mooie activiteiten is het weer hoog tijd voor een bestuursblog.

Wat houd ik toch van Ichthus. Vorige week ging ik samen eten met een oud-basisschoolvriendinnetje. Al een hele tijd woonde ze in de Saffier, maar ik was nog nooit bij haar geweest. Dat viel me dan weer een beetje tegen van mezelf, maar ja, voor alles is een tijd.
Tijdens het koken van heerlijke nasi kwamen we op het onderwerp buren. Ik had vorige week een flinke burenruzie waar ik heerlijk doorheen geslapen heb. Toen vertelde ze het verhaal over haar buren: “Ja, hiernaast zit een of ander christelijk zangclubje”. Ik moest heel hard lachen. Ze vertelde dat ze er weleens helemaal gek van werd, al dat zingen en zo luid en zo lang. Maar dat was niet het enige. “Er wordt gelachen alsof ze stom doof zijn en het lijkt wel alsof ze allemaal op klompen lopen”. Oh oh oh. Ik kon niet wachten om te kijken of het een Ichthushuis was. Ik ging die avond weer richting huis en zie daar: ik werd begroet door een grote poster van N.S.G.

Afgelopen dinsdag hebben we een mooie Paasdienst gevierd met een mannetje of 140 inclusief gasten van HOST. Het mooie aan zo’n avond vind ik dat het wordt neergezet door de hele vereniging. Achter de schermen wordt er veel werk verzet: sprekers regelen, muziek maken, dramastukje opvoeren, koken, zingen, afwassen, koffie zetten, PR, licht en geluid, techniek bedienen, stofzuigen, bidden en Ichthianen aansturen en ook weer wegsturen naar het IC ;) Wat mooi dat we met z’n allen zoiets kunnen neerzetten en dat allemaal tot eer van God om Hem groot te maken!

We zijn als bestuur erg druk bezig met Cleo, met de website en nog meer dan honderdeneen dingen regelen. Gelukkig hebben we de ALV weer gehad. Maar wat heb ik gelachen om het f.t. à la ‘Boer Zoekt Vrouw”-stukje. Genieten.
Ik kijk uit naar het bestuursoverdrachtweekend. Het f.t.-bestuur is inmiddels ook al weer druk bezig met de voorbereidingen voor komend jaar. Mocht je nog wat mee willen geven aan het f.t., stuur dan een mailtje naar ft at icht.nl.
Inmiddels staat “Ilse Zoekt Stageplek” op het programma. Veel sollicitatiebrieven de deur uit en hopen uitgenodigd worden.
Ik kan enorm uitkijken naar Parijs! Hopelijk wordt het een heerlijk weertje en kunnen we allemaal genieten van de mooie lustrumactiviteiten. Dat wordt een feestje. Schrijf het groot in je agenda!

Tot snel in het IC!

Lieve groetjes,

Ilse - KringCo

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: