Forum

Retraite Bestuur en SponsorCommissie IL

Avatar
Daniëlle Hartman

Retraite Bestuur
In 2019 mag Ichthus Groningen de Retraite gaan organiseren! Super gaaf natuurlijk! 

We hebben daar alleen wel een Retraite bestuur voor nodig! Wat betekent het om Retraite bestuur te doen? Jij mag, samen met 4 of 5 andere Groningse Ichthianen, een heel weekend in een klooster in Helvoirt organiseren met leuke sprekers, workshops en reflectie momenten! Je bedenkt zelf een thema en zorgt dat mensen enthousiast worden en naar het weekend komen! Ook mag je een aantal commissies van de Retraite gaan aansturen :) Je vergadert de eerste paar maanden 1 keer in de maand, na de zomervakantie iets vaker. Voor nog meer info van de Retraite kan je kijken op: https://ichthuslandelijk.nl/retraite-inhoud en op FB: https://www.facebook.com/ichthusretraite/

Lijkt het Retraite bestuur je nou heel erg gaaf en lijkt het je wel wat om daar in plaats te nemen, mail dan even naare…@icht.nl! Ook wanneer je meer informatie wil hebben, stuur mij dan even een mailtje of spreek me even aan! :)

Sponsorcommissie Ichthus Landelijk:
We zijn ook op zoek naar één lid voor in de Sponsorcommissie van Ichthus Landelijk! Het is een hele leuke commissie en je leert nieuwe mensen kennen van de Ichthus vereniging van Dronten, Enschede en Zwolle!

Info: De SponsorCie werft op een actieve en creatieve manier nieuwe sponsoren, legt de sponsor mogelijkheden voor en probeert tot een sponsorovereenkomst te komen. De SponsorCie onderhoudt bestaande contacten en de SponsorCie zorgt dat gemaakte afspraken van beide kanten worden voldaan.

Tijdsbesteding: wekelijks de SponsorCie-mail beantwoorden en 4 tot 5 keer vergaderen per jaar met drie andere hele leuke Ichthianen van de Ichthus verenigingen van Zwolle, Dronten en Enschede. 

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: