Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Vakantieforumdiscussie

HenkAap zegt:

Na een groepsdiscussie met een klein aantal Ichthianen bekroop mij het idee dat het misschien leuk is om weer een stelling op het forum te poneren en daarover in discussie te gaan. Daar heb ik in ieder geval nu meer tijd voor - het is immers een welverdiende vakantie voor mij - dan tijdens de niet-zomermaanden. Zijn anderen ook hiervoor in?

2016-07-20 23:08:16
@ Los zegt:

Ik wel, maar dat wist je al.

2016-07-23 14:55:07
HenkAap zegt:

Hmm, zullen we een discussie houden of we een forumdiscussie op het Ichthusforum moeten houden? En zullen we die discussie op het Ichthusforum houden? :P

2016-07-23 19:52:06
@ Los zegt:

Ja, kan wel. Ik denk dat forumdiscussies om meerdere redenen goed zijn. Voor jezelf helpt het discussiƫren je je standpunten goed te verwoorden. Je moet nadenken over wat je precies vindt en waarom en welke aspecten je belangrijk genoeg vindt om hier uit te leggen en hoe je die verwoordt. Daarnaast leren andere deelnemers van jou en leer jij van anderen door kritiek, weerwoorden en nuances te ontvangen op je eigen standpunten, argumenten en verwoordingen. Meelezers kunnen door zich in de deelnemers te verplaatsen ook leren van de discussie. Een discussie op het forum vraagt weliswaar goed overdachte en onderbouwde antwoorden en daar zitten zowel positieve als negatieve kanten aan, maar geeft ook de mogelijkheid om op eigen tijd bij te dragen en te lezen en om alles nog eens terug te zoeken. Bovendien kunnen zo extra veel mensen meegenieten. Het Ichthusforum heeft mijn voorkeur omdat hier vooral bekende en vertrouwde Ichthianen reageren en niet allerlei wildvreemden waarvan je eerst niet weet wat je aan ze hebt en omdat het prima werkt en omdat hierdoor het forum en de rest van de site meer bezoekers krijgen.

2016-08-06 00:24:02

Sponsors