Forum

Kringleidersmail - 25

Avatar
Garrut

Beste kringleiders,

Morgen is Koninginnedag met de abdicatie van koningin Beatrix en de kroning van (nu nog) kroonprins Willem-Alexander. Bij zo'n feestelijke gebeurtenis hoort natuurlijk een koningslied; deze zullen jullie natuurlijk allemaal wel gehoord hebben. Vooral in combinatie met de link naar een ander Koningslied.

Ik zou jullie willen aanmoedigen om dat andere koningslied even te luisteren, vooral de coupletten en dan bij jezelf af te vragen of jij ook zo van deze Koning wil zingen. Waarom eigenlijk? Zie je God ├╝berhaupt als Koning?

Morgenavond hebben jullie als kring de vrijheid om gewoon kring te houden, maar ook om de avond een eigen invulling te geven. Een avond als deze leent zich bij uitstek voor een gezellig avondje, bijvoorbeeld in combinatie met een andere kring. Geniet daarom ook van deze avond!

Tot slot nog een mededeling over komende donderdag. Het heeft niet in de RSM gestaan, maar bij deze de mededeling dat er komende donderdag een debatavond is in het IC vanaf 20:00 met een mensa vooraf. Deze debatavond wordt georganiseerd door de GWC en belooft allerlei relevante thema's aan te halen zoals de vraag of God (zoals ook bezongen in het Koningslied) actief handelt in deze wereld of niet. Laat het nog even je kringleden weten, vaak komen dit soort onderwerpen wel langs op kring, maar is er net niet de ruimte en achtergrondkennis voor om het goed te bespreken. Om deel te nemen als debater kun je je opgeven bij g…@icht.nl, meer informatie komt nog op de site.

Met vriendelijke groet,

Gerrit Kramer

Moge wie zondigt tegen zijn maker
in handen vallen van een arts. (Sirach 38:15, NBV)

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: