Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

koffie en thee uitdelen

Thomas van der Linden zegt:

Goodmorning, good evening or good afternoon,

Woensdag zijn we dus van plan om koffie en thee uit te delen op de vismarkt maar tot nu toe ziet het er best zielig uit, we missen namelijk nog gezellige ichthianen om mee te doen. Dus als je dit leest en je bent een gezellige ichthiaan check dan gelijk even in je agenda of je kan en doe mee. Verder zijn we ook nog opzoek naar een koffiezet apparaat, waterkoker en veel thermoskannen. Als je ons die kan lenen hoef je het zelf geen eens te brengen ik kom het wel ophalen goede deal toch.

Groetjes AcCie

 

2017-05-15 07:50:55
Thomas van der Linden zegt:

Hello

Vandaag is het dus de dag dat we koffie gaan uitdelen. We zullen verzamelen bij de albert hein op de vismarkt rond 3 uur, en tot 5 uur daar ergens zijn. Jullie zijn van harte welkom om gewoon langs te komen of om nog mee te helpen. Maar wat ik wel graag aan iedereen wil vragen is of jullie voor deze activiteit willen bidden. We doen het juist om Gods liefde door te geven en hierin kan zelf een klein schietgebedje een verschil maken. Heel erg bedankt, ook al staan we niet met ze allen op de vismarkt mogen we het zo wel samen met zijn allen doen.

 

2017-05-17 08:52:39
Thomas van der Linden zegt:

Hi everybody,

We wouden iedereen bedanken die mee heeft gedaan woensdag, of je er nou bij was of dat je mee gebeden hebt heel erg bedankt. We waren al snel overgestapt naar ijsjes en bekertjes water uitdelen en het was zeer geslaagd. Ook hebben we veel meegemaakt, van soms gewoon hallo zeggen tot soms een lang gesprek, van mensen een slaapplek aanbieden tot kinderen blij maken. We vonden het leuk om zo een lichtje te zijn en Gods liefde doortegeven. Vindt je het nou jammer dat je er niet bij kon zijn, geen probleem want 31 mei gaan we weer zingen in het martiniziekenhuis dus weer een kans om het zout en licht te zijn.

Groetjes de AcCie

 

 

2017-05-19 14:55:15

Sponsors