Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Schrijven.Community

Davita van der Zwan zegt:

Schrijven.Community

Het Groningse EBGH Communities lanceert het interactieve schrijfconcept Schrijven.Community. Speciaal voor studenten organiseert Schrijven.Community de schrijfwedstrijd ‘Game & Gamble’ als eerste activiteit. Het leven was een Game en is ineens een Gamble.

Game & Gamble

Onder de vlag ‘Game & Gamble’ krijgen studenten de uitdaging om in 10 weken een verhaal te schrijven. Studenten hebben het lastig nu en om de geest fris te houden is samen schrijven een goede oplossing. Ga de uitdaging aan en doe mee in een groep van 2 tot maximaal 10 personen. De wedstrijd start op 1 mei en duurt tot begin juli. Deelname is helemaal gratis en bij voldoende kwalitatieve verhalen worden ze gebundeld tot een boek.

Handige app

Alle boards, moodboards en groepen in Schrijven.Community zijn handig en overzichtelijk toegankelijk via de app. De app is gratis te downloaden en te gebruiken. Zo hebben de leden altijd direct en 24/7 toegang tot Schrijven.Community en kunnen ze real time reageren. De app is ook handig bij het samen schrijven.

Eerste echte schrijfcommunity

Deelnemers aan Game & Gamble krijgen wekelijks nieuwe schrijfinformatie. Deze trainingen gaan over samen schrijven en pitchen. Wie de training afrondt, verdient een trophy. Via de boards en moodboards houden de leden eenvoudig bij wat er gebeurt in de community en kunnen ze direct reageren. Reacties worden beloond met King-punten. Via de groepen kunnen ze snel en makkelijk volgen waar andere leden mee bezig zijn.

Klik op de link of download de app

Schrijven.Community is de eerste besloten en interactieve community over schrijven. De community staat vol schrijfnieuws, schrijfblogs, schrijfopdrachten en schrijfwedstrijden. Aanmelden kan in 30 seconden. Ga naar https://schrijven.community. Vul een mailadres in, maak een wachtwoord aan en je bent lid. Het ook mogelijk in te loggen met Facebook. Eerst meer weten? Kijk op https://schrijven.community/game-gamble.

2020-04-27 11:03:47
Hag zegt:

'Deelname is helemaal gratis'

*gaat naar website*

'Elke deelnemer verplicht zich om minimaal 1 exemplaar van het boek Game & Gamble 2020 af te nemen voor gereduceerd tarief'

#nieuwedefinitievangratis

2020-04-27 14:51:46
Hag zegt:

Op de homepage van hun website:
'Je kan tot 1 juni 2020 gratis lid worden. Het gratis lidmaatschap is levenslang geldig.'

In de FAQ:
'Tot en met mei 2020 kun je een gratis lidmaatschap voor 6 maanden afsluiten en alle mogelijkheden in de community gebruiken, ook de leeromgeving. Na 6 maanden is de maandelijkse investering voor leden met een gratis lidmaatschap € 9,95. Je gaat hier apart bericht over krijgen.'

#nieuwedefinitievangratis #hoedan #iksnaperhelemaalnietsvan

2020-04-27 15:21:24

Sponsors