Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

voedselbank actie

Thomas van der Linden zegt:

Hello

We gaan maandelijks proberen om met 2 Ichthianen zaterdag bij de voedselbank te helpen. Het is een makkelijke en leuke manier om iets te doen voor anderen. Je kan simple sorteer werk in het magazijn doen of de mensen helpen die er voedsel komen halen. Wie wil er gezellig meegaan komende zaterdag? Het is van 9 tot ongeveer 1 uur

Groetjes de AcCie

 

 

2017-02-23 22:46:22
Thomas van der Linden zegt:

Gezocht!!

Wij zoeken nog steeds twee mensen die samen met ons bij de voedselbank willen gaan helpen komende zaterdag. Het is simple en gezellig werk waarin je ook wat kan betekenen voor een ander, je kan in het magazijn werken: van aardappels verpakken tot pasta sorteren, of je kan de mensen helpen die hun voedsel komen ophalen. Het is van 9 uur tot ongeveer 1 uur, je kan ons mailen, messaging, bellen, stalken om door te geven dat je mee wilt dus mis je kans niet.

Groetjes AcCie

 

2017-03-20 16:40:09
Thomas van der Linden zegt:

Hello

Een nieuwe maand dus ook weer een nieuwe kans om bij de voedselbank te helpen. Voor komende zaterdag ochtend zoeken we weer twee enthousiaste ichthianen om met ons mee te gaan. het is een makkelijke en mooie stap om iets te betekenen voor anderen.  

Groetjes AcCie

 

2017-04-24 15:08:15
Thomas van der Linden zegt:

Hi

Komende zaterdag is er weer de mogelijkheid om samen bij de voedselbank te gaan helpen. Dus als je dan toch niet in parijs of thuis thuis zit, zou ik je aanraden om gewoon een keertje te gaan. Hoe klein of hoe groot het ook is, het betekent iets voor anderen en is gezellig samen met Ichthianen. Als het je leuk lijkt kan je contact opnemen met Marelien. 

 

 

2017-05-23 07:45:45
Thomas van der Linden zegt:

Hola

Komende zaterdag gaan we weer bij de voedselbank helpen, je kan voedsel sorteren en verpakken of in de winkel de mensen helpen die daar voedsel komen ophalen. Dus als het je leuk lijkt grijp je kans en kom gezellig mee    

 

 

2017-06-20 07:51:44
Thomas van der Linden zegt:

hello

Ook in de Zomertijd willen we als AcCie bij de Voedselbank helpen! Want veel vrije tijd is een mooie gelegenheid om samen gezellig een paar uur etenswaren te sorteren, kratten te sjouwen, te werken bij de uitgifte, schoon te maken, etc. je kan je opgeven via de site of bij Marelien.

2017-07-17 09:50:49
Thomas van der Linden zegt:

Hello again

Zelfs in de vakantie blijven de vrijwilligers van de voedsebank  bezig voor anderen en zo kan jij ook een keertje helpen. Komende vrijdag gaat Marelien er helpen dus als je al een keer geweest bent of nog nooit raad ik het aan om gezellig mee te gaan het is het echt waard.

 

2017-08-09 15:21:31

Sponsors