Forum

Bijbaantjes en Vakantiebaantjes

Avatar
rieneke

Vacature schoonmaker Gomarus College Groningen, Vondelpad 2

Ben je op zoek naar een bijbaantje? Wie weet kun je bij het Gomarus College terecht!

 

-          Het gaat om een vacature voor 0,25 Fte. De schoonmaker werkt 10 uren per week, verdeeld over drie dagen

-          De tijden van de schoonmaak zijn vanaf 16.00 uur tot max. 20 uur

-          De ingangsdatum is 1 januari 2018

 

Een leuke baan voor een student voor een periode van 2 tot 4 jaar.

Alle schoolvakanties ben je vrij terwijl je salaris gewoon doorloopt!

 

De schoonmaker moet passen bij de identiteit van de school. Zie hiervoor ons identiteitsdocument in de bijlage.

 

Van onze schoonmakers verwachten we dat ze aan het volgende profiel voldoen:

·         Teamworker ·         Doorpakker ·         Flexibel  

Voor meer informatie kun je terecht bij Jacco Sikkema, conciërge Vondelpad 2: 050-5244554.

 

Stuur je sollicitatiebrief en CV uiterlijk maandag 11 december naar Aan de Haan, P&O-medewerker: a…@gsg.nl

 

 

Avatar
rieneke

Gidsen in een Europese kathedraal tijdens je zomervakantie
 
Altijd al een aantal weken in een Europese stad willen wonen en werken? En daarnaast iets te leren over gidsen, kerkarchitectuur en -leven? ARC geeft je die kans, ook weer voor deze zomer!
 
Wat is het? De organisatie ARC biedt je de mogelijkheid om, als student, gedurende een periode van drie tot vier weken - in je eigen taal – gratis rondleidingen te verzorgen in bijvoorbeeld de kathedraal van Gent, de kathedraal van Luxemburg en verder onder andere in Leuven, Oxford, Londen, Erfurt, Bordeaux, Béziers en Florence.
 
Hoe werkt het? Uiteraard krijg je vooraf ter plekke een korte opleiding. Je hoeft geen kunsthistoricus te zijn; een zekere historische kennis en vertrouwdheid met het christelijk geloof is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Wel moet je open staan voor mensen met een christelijke achtergrond – bezinningsmomenten zijn onderdeel van het gemeenschapsleven – en respect opbrengen voor de plek waar je verblijft. Ook moet je aan de bezoekers kunnen overbrengen wat het christelijk geloof voor de kerkelijke gemeenschap, architectuur, kunst en geschiedenis toen en nu betekent. 
 
En verder? Je leeft gedurende de periode in een gemeenschap met andere studentgidsen. De voertaal is daar Engels en in enkele gevallen Duits of Frans. Het gemeenschapsleven is minstens zo belangrijk als het gidsen zelf. Naast je werk is er voldoende vrije tijd om elkaar te ontmoeten en de stad te verkennen.
 
Wat kost het? De vereniging bekostigt je verblijf (huisvesting, maaltijden, studiemateriaal). Je werkt verder als vrijwilliger. Reiskosten en verdere uitgaven zijn voor eigen rekening. Neem voor meer informatie eens een kijkje op: http://www.arcnederlandvlaanderen.eu.
 
Lijkt het je wat? Meld je aan door op bovengenoemde website het aanmeldformulier in te vullen en op te sturen.

Avatar
rieneke

Avatar
rieneke

WIJ ZIJN OPZOEK
Het leukste bedrijf van Amsterdam en Groningen, Lead Support, is op zoek naar mensen die zich met lef en overtuiging en een warm hart twee maanden willen inzetten voor een goed doel. Je draagt, terwijl je een goed salaris verdient, een steentje bij aan de samenleving. Geweldig, toch?

WAT GA JIJ DOEN?
Je gaat met ons bruisende vaste team de straat op, met als doel je medemens te overtuigen éénmalig 1 á 2 uur deel te nemen aan de collecteweek in oktober. That’s all! :-)

WIE ZOEKEN WIJ?
Ben jij woonachtig in Groningen, enthousiast, communicatief sterk en een echte teamspeler? Ben jij in de avonduren beschikbaar in maart, april en mei van 16.00 uur tot 20.30 uur? En wil jij je inzetten voor de goede zaak? Neem dan telefonisch of per mail contact op met Angelica Dekkers via 06-41945182 of a…@lead-support.com. See you soon!

Met vriendelijke groet,
-- Angelica Dekkers Teamcaptain Creatief Veldwerk
Tel: 06 41945182
www.lead-support.com  

 

Avatar
rieneke

Wij zoeken studenten! Voor ons huiswerkinstituut zijn wij op zoek naar studenten die bijles willen geven op oproepbasis in Groningen, Assen, Leeuwarden of Drachten. Op locaties van het Gomarus waar leerlingen dit nodig hebben. Je komt in een bijles poule en mocht er een leerling bijles nodig hebben dan wordt je hiervoor gevraagd. Je wordt dan aan een jongere gekoppeld en geeft deze zelfstandig bijles op één van de Gomarus locaties.

 

Welke functie-eisen zijn er? 
- Je bent christen 
- Je kan bijles geven in één van de volgende vakken: Wiskunde A, Wiskunde B, Natuurkunde, Scheikunde, Economie, M&O, Engels of Nederlands op VMBO, HAVO of VWO niveau. 

- Je bent een vriendelijk en consequent persoon 

- Je bent flexibel inzetbaar 

- Je voelt je verantwoordelijk de jongere(n) een stapje verder te helpen in hun ontwikkeling - Opleidingsniveau HBO/WO 

 

Aan dit baantje zit de mogelijkheid verbonden om 16 – 27 juli 2018 bijles te geven aan Zomerschool leerlingen. (leerlingen die nét niet over zijn, maar nog één á twee vak(ken) op willen halen zodat we wel over gaan).

 

De volledige vacature en het sollicitatieformulier is te vinden via: http://studiepuntnoord.nl/vacatures/

 

Avatar
rieneke

Een anders-dan-anders vakantiebesteding:

iets voor jou?

 

En ben jij:

D      Christen

D      Tussen de 18 en 28 jaar

D      Iemand die het leuk vindt om activiteiten te organiseren

D      Niet bang om je handen uit de mouwen te steken

D      Iemand die het leuk vindt om te werken met mensen van verschillende leeftijden

D      Een echte teamplayer

D      Flexibel en vooral ook superenthousiast

 

Dan is de GWT op zoek naar jou!

 

Eh... wie?

GWT staat voor Grote Witte Tent. We zijn een organisatie die al meer dan 50 jaar kerk- en recreatiewerk organiseert in Luxemburg. Elk jaar zijn daar duizenden Nederlanders en Vlamingen op vakantie. Als GWT teamlid organiseer je samen met je team voor de campinggasten allerlei verschillende activiteiten zoals kerkdiensten, kinder- en tienerclubs, droppings, kampvuur, sporttoernooien enz.

Dit doen we niet zonder reden. Door al onze activiteiten en jouw houding als teamlid heen willen we iets van God laten zien. 

 

"Bij de GWT heb ik heel veel lol gehad, maar ik ben er ook echt gegroeid. Toen ik voor het eerst meeging was ik nog vrij verlegen en hield ik mij op de achtergrond. Bij de GWT is dat echt veranderd en ben ik zelfverzekerder geworden. Dankzij de GWT studeer ik nu Pabo, dat had ik 3 jaar geleden nooit gedacht."  - Jan van Houwelingen gaat dit jaar weer mee in team 1 

 

Wat bieden wij jou?

D      Een te gekke ervaring van 2 weken teamwork in Dillingen - Luxemburg

D      De mogelijkheid om studiepunten te behalen voor sommige opleidingen (vraag dit ff na bij je opleiding!)

D      Een interkerkelijke omgeving waarin je mensen uit diverse kerken ontmoet

D      Een leerzame en uitdagende tijd

D      Een voorbereidingsweekend waarin je je team leert kennen, het programma voorbereidt en toegerust wordt voor het werk.

 

Om een indruk te krijgen van onze activiteiten check www.grotewittetent.nl of kijk op onze facebookpagina: facebook.com/grotewittetent

 

Meer info? Mail Lianne: t…@grotewittetent.nl of bel: 0252-685183

 

Agenda 2018:

Voorbereidingsweekend (in NL!):  11 t/m 13 mei

Team 1: 18 juli t/m 2 augustus

Team 2: 1 augustus t/m 14 augustus

 

 

 

Avatar
rieneke

Vacature weekend/vakantiekracht Kanoverhuur bedrijf ‘t Peddeltje

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende en interessante bijbaan, waarbij je ook nog eens van de zon kunt genieten? Hou jij van een uitdaging en kan je goed improviseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen? Je gaat in de weekenden en de vakanties aan de slag op kanoverhuur bedrijf ’t Peddeltje onder de Herebrug. Naast de praktische taken als kano’s klaarleggen, instructie geven over het kanogebruik, klanten te woord staan en kassabeheer zal je ook deelnemers van Humanitas Onder Dak begeleiden en hierover rapporteren. Dit zijn mensen met een taakstraf of mensen die een participatiebaan hebben.

Wie ben je? Je bent een student van minimaal 20 jaar oud en je bent woonachtig in Groningen stad. Daarnaast heb je affiniteit met deze doelgroep van Humanitas Onder Dak.
Je bent veel inzetbaar (minimaal twee weekenden per maand) in de periode vanaf 14 april tot 1 oktober 2018. Tevens ben je bereidt tijdens feestdagen en in de vakanties (maximaal drie weken in de zomervakantie vrij) te werken.
Daarnaast beschik je over de volgende competenties:
Initiatiefrijk
Goed overzicht kunnen bewaren
Snel zaken eigen maken/op kunnen pakken
Communicatief vaardig
Stressbestendig
Proactief
Technisch inzicht (motor/accu’s) is een plus

Over de organisatie: Humanitas Onder Dak is een maatschappelijke opvangorganisatie. Al vanaf 1992 verzorgen wij de opvang en begeleiding van onder andere dak- en thuislozen middels verschillende sociale voorzieningen. Daarnaast bieden wij zinvolle dagbesteding aan. Eén van onze locaties is kanoverhuur ’t Peddeltje onder de Herebrug.

Wat bieden wij jou? Natuurlijk vragen we niet alleen wat van je. We hebben je ook iets te bieden!
Naast een marktconform uurloon gelinkt aan jouw leeftijd bieden wij jou een leuk team om in te werken. Een interessante bijbaan waarbij je tevens vol op van de zon kan genieten, wie wil dat nou niet?!

Kijk ook eens op de website www.tpeddeltje.nl of http://humanitasonderdak.nl/vestigingen/groningen/

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief en CV voor 10 april naar a…@humod.nl.

 

Avatar
rieneke

Avatar
@ Los
rieneke

Het is (voor mij) onzichtbaar wat je hebt gepost.

Een Aap is goed in alles wat hij denkt en alles wat hij doet.

Avatar
Arjan ten Brinke

Wij zoeken met enige regelmaat mensen die TSO willen draaien. Per keer is hier €9,- mee te verdienen. Zou jij hier belang bij hebben? TSO duurt van 12-12:45 uur. Waarbij eerst met de kinderen gegeten wordt in de klas en daarna pleinwacht gehouden wordt. Concreet zoeken we nu voor dinsdag 1x per twee weken iemand voor groep 1 en 1x per 2 weken iemand voor groep 5/6. Verder hebben we na de zomervakantie ook weer ruimte voor nieuwe TSO-ers. Mochten er studenten interesse hebben of meer informatie willen, dan kunnen ze contact met mij opnemen via t…@noorderbasis.nl.

Avatar
rieneke

(bericht over actie UPEACE 2018-2019 – 9 mei 2018)

 

 

Studeren aan de University for Peace (UPEACE) in Costa Rica:

een tropische toegang tot een VN-stage

 

Een Master’s halen in vredesstudies en conflict management met medestudenten uit de hele wereld? En dat afsluiten met een stage bij een VN-instelling? En dat alles in een tropisch natuurgebied in Midden-Amerika?

 

Dat kan allemaal aan de University for Peace (UPEACE), een door de Verenigde Naties gemandateerde universiteit in Costa Rica. Studenten kunnen hier kiezen uit drie MA programma’s: Internationaal recht, Peace & conflict studies, en Environment & development. Elk van deze studierichtingen duurt negen maanden (twee semesters) en bestaat uit modules van drie weken.

 

Opmerkelijk is dat deelnemers hun studie bij UPEACE kunnen afronden met een afstudeerscriptie, of met een stage bij een international organisatie: vaak kan dat bij een van de agentschappen van de Verenigde Naties, waarmee UPEACE per definitie veel contacten heeft.

 

Hoewel de deadline voor inschrijvingen bij UPEACE voor het studiejaar 2018-2019 al is verstreken, kunnen studenten uit Europa zich nog opgeven tot 1 juni 2018 – mits ze zich aanmelden via UPEACE Centre The Hague (UPH), dat de University for Peace in Europa vertegenwoordigt.

Aanmelding via UPH levert kandidaat-studenten nog een extraatje op: een korting van 30% op het collegegeld voor 2018-2019.

 

Geïnteresseerd? Reageer dan snel en neem contact op met UPH via i…@upeace.nl of mobiel 06-30174763!

 

- Meer informatie over het academische programma voor 2018-2019 van de University for Peace in Costa Rica vind je op https://www.upeace.org/academic

 

- Hoe zit een dag op de campus van UPEACE er uit? Bekijk deze video: https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_3003534429&feature=iv&src_vid=LnH-ldiLFdA&v=zGcrbaY-Y44

 

Diederik Kramers,

Communications advisor voor UPEACE Centre The Hague

mob: 06-51057591

Website: www.upeace.nl

Facebook: @UpeaceTheHague

Twitter: @UpeaceTheHague

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/upeace-centre-the-hague/ 

 

 

Avatar
rieneke

Wij zijn een christelijk huiswerkinstituut en begeleidingscentrum voor jongeren van de middelbare school. Het gaat veelal om jongeren die wat extra hulp nodig hebben met plannen en afmaken van hun huiswerk.  De aangeboden bijbaan betreft het begeleiden van deze jongeren op de verschillende locaties. Wij werken vanuit vestigingen van het Gomarus College. Voor meer informatie over ons kunt u kijken op https://stichtingpim.nl/vacatures/ en https://studiepuntnoord.nl/vacatures/

Marije Visser weet meer!

Avatar
Eefke

Kun jij goed luisteren? Heb jij passie voor mensen die hulp kunnen gebruiken? Dan is Terwille op zoek naar jou! Terwille is een christelijke organisatie die hulp biedt aan mensen met een verslaving en aan vrouwen die in de prostitutie werken. Op onze locatie in Groningen zoeken wij:

 

Hulpdienstvrijwilligers

 

Het gaat om een vrijwilligersfunctie. Als hulpdienst vrijwilliger bied je mensen een luisterend oor, advies en informatie. Je bent het eerste aanspreekpunt bij vragen over verslaving. Je chat of belt met mensen die een verslavingsprobleem hebben, maar ook met mensen die daar in hun omgeving mee te maken hebben. We zoeken mensen die goed kunnen luisteren en niet snel oordelen. Je bent in de ochtend- en/of avonduren inzetbaar en bent 18 jaar of ouder. Ook heb je:

 

•             een actief-christelijke levensstijl;

•             de sterke overtuiging dat ieder mens waardevol is en bestemd om vrij te zijn;

•             de bereidheid om minimaal 1 jaar als vrijwilliger bij Terwille te werken.

 

Als vrijwilliger werk je samen met professionals en andere vrijwilligers. Je neemt regelmatig deel aan toerustingsbijeenkomsten en ontvangt advies en ondersteuning van professionele hulpverleners. Voor deze functie word je klaargestoomd met o.a. een gesprekstraining. Ook biedt Terwille jou:

 

•             een basiscursus (christelijke) verslavingszorg;

•             onkosten- en reiskostenvergoeding.

 

Over Terwille

Terwille biedt verslavingszorg in Noord- en Oost-Nederland. Ook helpen we vrouwen die uit de prostitutie willen stappen en slachtoffers van mensenhandel en loverboys. Wij zijn een dynamische organisatie met een christelijke identiteit. We werken vanuit persoonlijke aandacht, gelijkwaardigheid, verbinding en creativiteit. Onze visie: Ieder mens, door God geschapen, is bestemd om vrij te zijn.

 

Inlichtingen en aanmelding

Is dit iets voor jou, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Liesbeth Brinkema via

e-mail: v…@terwille.nl, of telefonisch: 050-3116226

Avatar
Eefke

Hulpvraag

Via de mail heb ik de vraag gekregen van een vrouw die een huishoudelijk hulp zoekt. Hieronder staat alle informatie. Heb je interesse of wil je meer weten? Laat het mij, s…@icht.nl, weten. Dan breng ik je in contact met haar. Het zou mooi zijn als we haar kunnen helpen!

‘Wegens lichamelijke beperkingen zoek ik bij tijden een huishoudelijke hulp. Via Ichthus heb ik tot tweemaal toe tot volle tevredenheid een hulp gekregen. Op dit moment zoek ik een nieuwe hulp en dat is moeilijk te vinden. Het gaat om een studente die poetsen niet erg vind voor 1x in de veertien dagen voor 2 a 2 1/2 uur per keer. Het dagdeel kan flexibel zijn en we wonen in Paddelpoel Zuid in Groningen.’

 

** inmiddels is er iemand gevonden

Avatar
Eefke

Wie heeft er spierballen, is niet bang om vieze handen te krijgen en kan wel een zakcentje gebruiken? Wie wil zijn of haar handen uit de mouwen steken voor een éénmalige tuinier/hoveniersklus op een dagdeel naar keuze/in overleg?

Dan zoek ik jou! Ik ben oud-ichthiaan en inmiddels al heel wat jaartjes werkzaam als verloskundige hier in de stad. Rondom onze mooie praktijk in Groningen-Zuid / de Weijert groeit het onkruid intussen kniehoog. Onze verhuurder wil de achterom vrij van onkruid houden en om dat te realiseren hebben we een handje hulp nodig. Het is de bedoeling dat het (betegelde) achterpad weer onkruidvrij wordt. Naar schatting max 1 dagdeel werk als je met z'n tweeen komt. Liefst ook het onkruid afvoeren na afloop. I.o. kan voor vervoer daarvoor gezorgd worden. We hopen deze klus op korte termijn te klaren en geven een VVVbon van 100euro weg voor de totale klus! (kom je met meer dan verdelen dus). Wie helpt? Ik hoor het graag, Groeten Marieke van der Linden - Hildering / m…@gmail.com / 06-45046982

Avatar
Eefke

Waarde masterstudent!

Vanwege vrijkomende scriptieplaatsen, onderzoeksstageplaatsen en een klinische stageplaats bij de Hoop ggz zijn wij op zoek naar nieuwe stagiaires voor het schrijven van een masterscriptie en het meewerken aan onderzoek. Bent u universitaire masterstudent in Psychologie, Pedagogiek, Mental Health of Gezondheidswetenschappen? Of hoopt u volgend collegejaar een master hierin te starten en zoekt u nog een scriptieplaats, onderzoeksstage of wilt u weleens een mooi wetenschappelijk stuk publiceren? Reageer dan op een van de bijgevoegde vacatures, of stuur een mailtje voor info naar ondergetekende.

 

J. den Boer

Onderzoekscoördinator de Hoop ggz

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor de vacatures of het emailadres, mail even naar s…@icht.nl

Avatar
Eefke

MAATJES GEZOCHT VOOR JONGE NIEUWKOMERS

New@Home is een maatjesproject voor jonge nieuwkomers tussen de 12 en 18 jaar. Maatjes zijn vrijwilligers of stagiaires die tussen de 18 en 30 jaar zijn en wekelijks een keer met de jonge nieuwkomer afspreken en activiteiten ondernemen. Maatjes trekken een tijdje met de jongeren op, zodat de jongeren Nederland en Groningen beter leren kennen, de taal beter leren spreken en meer mee kunnen in Nederland.

New@home richt zich op jongeren die vanuit een ander land in Nederland zijn komen wonen. Specifiek zijn dit nieuwkomers tussen de 12-18 jaar oud die naar Internationale Schakelklassen (ISK) gaan en die geen of weinig sociale contacten hebben.

We zoeken op dit moment maatjes (M/V) die stevig in hun schoenen staan en in de periode nu t/m eind juni maatje wil worden van een jonge nieuwkomer. Op dit moment zijn het jongens die een maatje zoeken en ze willen vooral graag samen Nederlands praten, Nederland ontdekken, een bijbaantje zoeken en samen met iemand optrekken om leuke activiteiten te ondernemen.

Maatje worden? 

Als maatje heb je wekelijks met contact één of twee jonge nieuwkomers. Je onderneemt samen activiteiten en ondersteunt daarmee het doorbreken van het sociaal isolement van de jongere en draagt bij aan de integratie. Gemiddeld kost het je per koppeling 3 á 4 uur in de week. Ben je student? Dan is er een mogelijkheid om dit traject als stage te doen. Wij bieden vooraf een training en tijdens het traject bieden we voortdurend coaching en ondersteuning.

Ø Ben jij tussen de 18 en 30 jaar oud en kun je zelfstandig werken? Ø Heb je affiniteit met de doelgroep, een open houding naar mensen uit een andere cultuur en ben je nieuwsgierig naar deze nieuwe cultuur? Ø Ben je bereid te leren en sta je open voor feedback? Ø Heb je doorzettingsvermogen, maar ben je ook in staat je grenzen aan te geven? Ø Ben je daarnaast initiatiefrijk, geduldig en handel je proactief? Dan zoeken wij jou!

www.solidairgroningendrenthe.nl

Avatar
Eefke

IFES-Nederland is een beweging van christelijke (internationale) studenten die bidden, Bijbellezen en getuigen. Voor Groningen is IFES z.s.m. op zoek naar een nieuwe studentenwerker. Als studentenwerker draag je er aan bij dat de vereniging een plek is waar studenten groeien in hun geloof, daarvan getuigen, zich persoonlijk ontwikkelen en genieten van hun studententijd. Kerntaken zijn het coachen van besturen, toerusten van Bijbelkringleiders en het regelmatig aanwezig zijn op verenigingsactiviteiten. Spreekt dit je aan? Neem contact op met Cees Griffioen.

Avatar
Eefke

Wil jij een anders-dan-anders vakantie?

 

En ben jij:

– Christen

– Een echte teamplayer

– Tussen de 18 en 28 jaar

– Iemand die het leuk vindt om activiteiten te organiseren

– Niet bang om je handen uit de mouwen te steken

– Iemand die het leuk vindt om te werken met mensen van verschillende leeftijden

– Flexibel en superenthousiast?

 

Dan is de GWT op zoek naar jou!

 

Eh… wie?

GWT staat voor Grote Witte Tent. We zijn een organisatie die al meer dan 55 jaar kerk- en recreatiewerk organiseert in Luxemburg. Elk jaar zijn daar duizenden Nederlanders en Vlamingen op vakantie. Als GWT teamlid organiseer je samen met je team voor de campinggasten allerlei verschillende activiteiten zoals kerkdiensten, kinder- en tienerclubs, droppings, kampvuur, sporttoernooien enz.

 

Dit doen we niet zonder reden. Door al onze activiteiten en jouw houding als teamlid heen willen we iets van God laten zien.

 

“Bij de GWT heb ik heel veel lol gehad, maar ik ben er ook echt gegroeid. Toen ik voor het eerst meeging was ik nog vrij verlegen en hield ik mij op de achtergrond. Bij de GWT is dat echt veranderd en ben ik zelfverzekerder geworden”.  – Jan van Houwelingen (gaat dit jaar weer mee in team 1)

 

Wat bieden wij jou?

– Een te gekke ervaring van 2 weken teamwork in Dillingen – Luxemburg

– De mogelijkheid om studiepunten te behalen voor sommige opleidingen (vraag dit ff na bij je opleiding!)

– Een interkerkelijke omgeving waarin je mensen uit diverse kerken ontmoet

– Een leerzame en uitdagende tijd

– Een verplicht voorbereidingsweekend (12-14 april 2019) waarin je jouw team leert kennen, het programma voorbereidt en getraind wordt voor het werk.

 

Meer info?

www.grotewittetent.nl  /   facebook.com/grotewittetent   /  insta: @grotewittetent

Of mail Lianne van der Hek: t…@grotewittetent.nl of bel haar: 0252-685183

 

Belangrijke data:

Voorbereidingsweekend (in Nederland!):  12 t/m 14 april 2019

Team 1: 17 juli t/m 1 augustus 2019

Team 2: 31 juli t/m 13 augustus 2019

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: