Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Kok zoekt nieuwe keuken (en kamer)

McDreamy zegt:

Hallo Ichthus,

mijn naam Ruben en ik ben hard op zoek naar een nieuwe kamer per januari/februari. Ik zit nu in een claustrofobische 12m2 kamer met een huisjesmelker als huisbaas, dus ik ben op zoek naar iets groters en iets vriendelijkers.

Als je iemand kent of je bent zelf verkoper, dan wil ik je graag in ogenschouw laten nemen dat ik het huis graag laat geuren naar appel/chocolade/citroen en wat voor taart dan ook, ik ben erg goed in risotto's en chili con carne en ik maak toetjes waar ik zelfs u tegen zeg.

Mijn enige twee criteria zijn, als het maar niet Vreselijk Ver weg in Vinkhuizen is en als de kamer maar groter is dan 12m2 (12.01 m2 telt niet..).

Ken je iemand of ga je zelf weg tegen het begin van het nieuwe jaar, laat me dan wat horen!

Mijn telnr = 06 23 56 18 15
e-mail = buysalmighty at gmail.com

2009-10-16 14:58:44
Femke zegt:

Niets mis met VVV en 12m3 hoor! Wink Maar ik zal mijn oren/ogen goed openhouden voor je... Wink

2009-10-16 15:17:03
dirk zegt:

Ruben is ook nog eens een briljant chirugijn-in-opleiding, er wordt gesuggereerd dat hij de best geklede man van Visje is en alle Underdogs kunnen bevestigen dat hij briljante goulash kan maken (je bent je gasstel wel de hele dag kwijt, maar het is de moeite meer dan waard)
Er zijn geruchten dat Ruben elke dinsdagmiddag op de Vismarkt is te aanschouwen alwaar hij kilo's uien en chilipepers inslaat, maar ook aardappels en groene groenten ontbreken niet in zijn tas. Fotografen en filmploegen wordt verzocht om vooraf contact op te nemen met Ruben, zodat hij zijn mond kan dichtdoen; het zou zo maar kunnen gebeuren dat er foto's overbelicht raken van zijn stralende glimlach.

2009-10-16 15:24:05

Sponsors