Jaarthema

jaarthemalogo 2019-2020

 

Jaarthema Grow up!

Het jaarthema van het verenigingsjaar 2019-2020 is ‘Grow up!’

Dit jaarthema is gebaseerd op de Bijbeltekst Efeziërs 4:15-16: Dan zullen we, door ons aan de waarheid te houden en elkaar lief te hebben, samen volledig toe groeien naar hem die het hoofd is: Christus. Vanuit dat hoofd krijgt het lichaam samenhang, en wordt het ondersteund en bijeengehouden door alle gewrichtsbanden. Ieder deel draagt naar vermogen bij tot de groei van het lichaam, dat zo zichzelf opbouwt door de liefde.

Met dit jaarthema hopen wij dit jaar samen te groeien. Het gaat hierbij niet alleen om persoonlijke groei, maar ook om groei als vereniging. We willen meer leren over God en het geloof en manieren vinden om deze kennis in de praktijk te brengen. Op die manier hopen we ons meer te ontwikkelen en meer te leven zoals God dat van ons vraagt.

We willen het jaarthema gestalte geven door middel van twee beleidspunten, namelijk ‘verdiepen’ en ‘verbinden’. Verdiepen gaat om persoonlijke groei, zowel geestelijke groei als bredere, persoonlijke ontwikkeling. Verbinden gaat om het versterken van betrokkenheid, zowel binnen onze vereniging als daarbuiten. Op deze manier hopen we samen met jou iets meer ‘volwassen’ te worden en meer omhoog te groeien naar God toe! Oftewel, grow up!

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: