Jaarthema

 

Jaarthema Move It!

Het jaarthema voor het jaar 2018 – 2019 is ‘Move it!’

Dit thema en het logo, dat bestaat uit een berg, is gebaseerd op deze Bijbeltekst: ‘Ik verzeker jullie, als jullie geloof hebben als een mosterdzaadje, dan zullen jullie tegen die berg zeggen: “Verplaats je van hier naar daar!” en dan zal hij zich verplaatsen. Niets zal voor jullie onmogelijk zijn.’

Door dit jaarthema en logo hopen wij dat Ichthianen bewust worden van het feit dat we tot veel in staat zijn, als we God de mogelijkheid geven om ons in beweging te zetten. Zo kunnen wij, zowel binnen als buiten Ichthus, elkaar in beweging zetten en opbouwen om helemaal voor God te leven.Dit laatste is het laatste onderdeel van het Mission Statement, en ook de samenvatting van onze visie. Wat gaan we hier concreet mee doen?

We focussen op de beleidspunten ‘Genieten’, ‘Dienen’ en ‘Leren’.Bij genieten kan je denken aan een het introduceren van een kroegtijgerlijst en een dagje uit. Dienen willen we doen door veel energie te steken in maatschappelijk acties. Leren doen we op onze studie, maar zeker ook door actief te zijn in commissies en door de Bijbel te lezen. We hopen dat we dit jaar met jou, of je nou lid bent of (nog) niet, mogen genieten, dienen en leren.

Move it!

Jaarthemafilmpje

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: