Jaarthema

Jaarthema Get ALIVE

Dit jaar is het jaarthema “Get alive”. Een thema dat verschillende boodschappen in zich heeft.

Wij waren als bestuur op zoek naar een actief thema, een thema dat motiveert en enthousiasmeert. Onze visiepunten God centraal, persoonlijke en geestelijke ontwikkeling en eenheid zijn onderwerpen waar we ons komend jaar voor willen inzetten. Deze drie visiepunten willen we bereiken door te leven naar de boodschap van ons jaarthema: “Get ALIVE!”

Er is moeite voor nodig om God steeds beter te leren kennen en hem steeds meer centraal te stellen in jouw leven. Daarnaast maken we als student een groei door naar volwassenheid. We leren bij Ichthus veel over God, maar daarnaast leren we ook veel over wie wij zelf als persoon zijn in deze wereld. Dit is iets waar je je ook actief voor moet inzetten, deze persoonlijke en geestelijke ontwikkeling is er niet zomaar.

Als Ichthus willen we ook met al onze verschillende leden bij elkaar een eenheid vormen. We willen een mooie groep zijn waar eenieder zich op zijn of haar plek voelt. Hiervoor is voor iedereen binnen Ichthus inzet nodig. Dit doe je door bijvoorbeeld een keer met iemand af te spreken, samen te sporten of mee te doen met de blind-eetweken. Zet je hier dit jaar ook bijzonder voor in en kijk eens om naar iemand die alleen zit!

Daarnaast roept God ons ook op om levend te zijn. Hij heeft ons gemaakt, hij is onze schepper en heeft ons het leven gegeven. Wij moeten hier dus ook optimaal gebruik van maken. Alleen op deze manier, door optimaal gebruik te maken van jou leven, kun je hem danken voor je leven. Get ALIVE is dus ook een boodschap die God aan ons geeft. In plaats van lui of laks in je leven te staan kan je ook actief zijn. Leer God steeds beter kennen, neem je momentjes stille tijd of doe eens wat voor je medemens. Hierdoor kan je aan God laten zien dat je Hem serieus neemt en ook wat doet met je leven.

De kreet “Get ALIVE” is ook een boodschap die we aan anderen kunnen doorgeven. Wij hopen dat dit komend jaar ook gaat gebeuren. Wij willen dit jaar ook ruimte geven om van ons geloof te getuigen, zodat ook anderen God mogen leren kennen en ook steeds meer levend kunnen worden.

Onthoud hem dus goed, je zult hem nog vaak langs horen komen: “Get ALIVE”

 

Bestuur Verhoeff  2013-2014

 

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: