Bestuur '15-'16

Bestuur Havinga

 Vierendertigste Bestuur der C.S.V. Ichthus Groningen

Bestuur Havinga v.l.n.r: David, Hiltsje, Marjanne, Henk en Francien Bestuur Havinga, op de foto van links naar rechts: David, Hiltsje, Marjanne, Henk, Francien

Voorzitter: Marjanne Havinga
Secretaris: Hiltsje Wiersma
Penningmeester: Henk Hildering
Kringcoördinator: David Bosselaar
Extern Vertegenwoordiger: Francien Rutten

 


 Marjanne

Als 23-jarige studente Biologie mag ik mij komend jaar naast mijn studie inzetten als praeses en voorzitter van de prachtige vereniging Ichthus. Na vier jaar te hebben genoten van het lidmaatschap is het mij tijdens mijn vijfde jaar bij Ichthus een grote eer om deze vereniging te mogen leiden en te zorgen dat iedereen zijn of haar taken naar behoren uit (kan) voeren. Komend jaar mag ik het gezicht zijn naar de buitenwereld van Ichthus en daar heb ik erg veel zin in. Wees welkom om langs te komen op een (open) activiteit of contact op te nemen via bovenstaande gegevens!

 

 Hiltsje

Aangezien taal zeg maar echt mijn ding is, mag ik mij komend jaar buigen over alle post, notulen en dat soort dingen. Ik ben Hiltsje en doe de academische PABO nadat ik eerst een jaartje taalwetenschap heb gestudeerd. Ooit was ik van plan om alleen bij Ichthus te gaan voor de kring, maar dat is een beetje mislukt en dus heb ik me al voor diverse commissies ingezet, ben ik kringleider en coach geweest en mag ik het komende jaar als secretaris een soort contactpersoon zijn voor de vereniging. Ichthus is gewoon veel te leuk gebleken om alleen maar naar kring te gaan, dus jullie zullen me ook volgend jaar veel bij borrels en activiteiten tegenkomen.

Ichthus heeft mij geleerd om het geloof actief vorm te geven en onder woorden te brengen. Het heeft mij geleerd dat je met alle verschillende kerkelijke achtergronden prima samen kunt leven tot Gods eer en daarbij is het ook nog eens een prima plek om vriendschappen op te bouwen!

 

 Henk

Ik ben 25 jaar oud, 3e jaars Ichthiaan en 5e jaars IFES-lid. Dit jaar ben ik de penningmeester van de vereniging. Alles wat draait om geld binnen de vereniging komt via mij en daarachter ben ik de draaiende kracht als het gaat om administratie. Mocht je nou op je rekening kijken en zien dat er van Ichthus iets afgeschreven is, dan is dat mijn schuld.

Naast mijn taak bij Ichthus ben ik ook actief op mijn werk en op mijn studie. Ik doe een minor Energierecht op de Hanze en werk als Klantenservicemedewerker bij Enexis B.V. waar ik zowel telefoontjes beantwoord als medewerker ben bij Klachten en Claims. Verder heb ik een relatie met Mirjam waar ik inmiddels mee ben verloofd. Dit jaar ga ik met haar trouwen.

Ik heb enorm veel zin in dit jaar! In de afgelopen maanden heb ik enorm veel passie mogen krijgen voor jullie allemaal en de vereniging. Ik hoop jullie veel te zien dit jaar en samen met jullie God te zoeken doormiddel van gebed, elkaar op te bouwen met gezamenlijke activiteiten en andere studenten te ontmoeten!

 

 David

Ik ben inmiddels vijfdejaars lid van Ichthus en heb in de afgelopen jaren me ingezet in verschillende commissies en andere organen bij de vereniging. Dit jaar mag ik kringcoördinator zijn. Om er een niet te lang verhaal van te maken houd ik alles wat er op kring gedaan wordt en gebeurt in de gaten. Ik heb zelf de afgelopen jaren enorm mogen genieten van mijn kringen en vanuit die ervaring wil ik me ook inzetten voor Ichthus, zodat iedereen op z’n plek mag zitten. Kom gerust een keer langs, en als je alleen een keer wilt komen kijken op een kring mag dat natuurlijk ook!

 

 Francien

Mijn naam is Francien, vijfdejaars Ichthiaan en ik ben komend jaar de extern vertegenwoordiger van Ichthus Groningen. De afgelopen jaren ben ik actief geweest in verschillende commissies, mijn dispuut, op de leukste kringen en onze raad van advies, de Wijze Raad. Dit heb ik weten te combineren met mijn studie geschiedenis, wat verrassend genoeg nog aardig is gelukt. Bij Ichthus is alleen kring verplicht, maar Ichthus is veel te leuk om alleen naar kring te gaan! Komend jaar zal ik veel in contact zijn met externe partijen, zoals andere studentenverenigingen en de universiteit. Ik hoop dat dat we veel gaan verbroederen met andere studentenverenigingen, maar dat we als Ichthus ook iets van Gods liefde kunnen laten zien in de stad Groningen. 

 

Bestuur Havinga 2015-2016

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: