Bestuur '17-'18

Bestuur Top

 Zesendertigste Bestuur der C.S.V. Ichthus Groningen

Bestuur Top v.l.n.r.: Aline, Rieneke, Stephan, Lieke, ArjanBestuur Top, op de foto van links naar rechts: Aline, Rieneke, Stephan, Lieke, Arjan

Voorzitter: Stephan Top
Secretaris: Rieneke Getkate
Penningmeester: Lieke van der Heide
Kringcoördinator: Aline Oelen
Extern Vertegenwoordiger: Arjan ten Brinke

 


 Stephan

Mijn naam is Stephan. Ik ben 22 jaar en als vierdejaars Ichthiaan mag ik komend jaar Ichthus Groningen voorzitten. Daarnaast zit ik in de afrondende fase van mijn Bachelor Accountancy & Controlling aan de RUG. Ik hou van muziek maken, schaatsen, een pittige bijbelstudie en een gezellige borrel. Als voorzitter leid ik de vergaderingen, zorg ik dat het bestuur functioneert en mag ik het 'gezicht' van de vereniging zijn. Wat mij als bestuurder drijft is dat ik zelf erg enthousiast voor Ichthus als toevoeging naast studie ben geworden. Zo hoop ik anderen komend jaar net zo te enthousiasmeren en hen te helpen om zich te kunnen ontwikkelen. Ik ben trots op onze vereniging en ik hoop dat Ichthus voor jou een basis mag zijn om te groeien in geloof tijdens je studententijd.

 

 Rieneke

Ik ben Rieneke, 22 jaar oud, en voor het studiejaar 2017 - 2018 ben ik de secretaris van Ichthus Groningen. Als secretaris houd ik me vooral bezig met mailen. Het meerendeel van de post en mail naar Ichthus Groningen komt bij mij binnen en ik verwerk al deze ingekomen stukken. Ook stuur ik wekelijks de rondstuurmail naar alle leden. Verder notuleer ik bij bestuursvergaderingen, verenigingsraadsvergaderingen, algemene ledenvergaderingen et cetera. Er ontgaat mij dus (bijna) niets!

Inmiddels ben ik alweer vijfdejaars Ichthiaan. Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad bij Ichthus en haal mijn motivatie voor dit bestuursjaar dan ook uit mijn enthousiasme voor Ichthus en haar leden. Naast Ichthus houd ik me bezig met het afronden van mijn master Econometrie met als specialisatie Actuariaat. Momenteel schrijf ik een scriptie over de prijsbepalingsmodellen die gebruikt worden in autoverzekeringen. Iets heel anders dan taal dus, maar die afwisseling waardeer ik wel. Ter ontspanning speel ik graag gitaar, kijk ik serie, klets ik mijn huisgenoten de oren van het hoofd of doe ik een of ander programmeerprojectje.

 

 Lieke

Ik ben Lieke en ik ben komend jaar de penningmeester van Ichthus! Ik heb erg veel zin om jullie komend jaar lastig te vallen over incasso’s en er natuurlijk ook voor te zorgen dat alle geldzaken binnen Ichthus op rolletjes lopen. Als je dus vragen hebt over iets dat met geld te maken heeft binnen Ichthus, kan je mij altijd vragen. Ik ben 23 jaar en inmiddels (ongeveer) vierdejaars bij Ichthus, verder zit in het zesde jaar van mijn studie. Komend jaar ga ik de Research Master doen, maar de afgelopen jaren studeerde ik Econometrie. Ik hoop dat ik komend jaar, samen met mijn bestuursgenoten ervoor kan zorgen dat iedereen zich thuis voelt bij Ichthus.

 

 Aline

Mijn naam is Aline en dit jaar mag ik de kringcoördinator van Ichthus zijn. Ik zal eerst iets over mezelf vertellen. Ik ben vierdejaars student en Ichthiaan. Ik hoop komend jaar de bachelor Engels af te ronden. Daarnaast studeer ik af en toe nog een beetje Taalwetenschap. Verder houd ik van lezen, muziek en goede gesprekken.

Komend jaar ben ik dus kringcoördinator. Samen met de coaches mag ik de kringindeling maken en de kringen begeleiden. Daarnast zal ik samenwerken met de BSC om zo te zorgen voor opbouwende bijbelstudies. Ik hoop dat we er met z'n allen een prachtig kringjaar van kunnen maken waarin we elkaar en bovenal God beter kunnen leren kennen.

 

 Arjan

In het 36e bestuur van Ichthus Groningen mag ik de prachtige functie van Extern Vertegenwoordiger vullen. Ik ben Arjan, 23 jaar, vierdejaars Ichthiaan, zesdejaars student en half-buitenlands (Australisch). Afgelopen jaar heb ik mijn tweede jaar aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden mogen afronden. Dit jaar ga ik er een jaartje tussenuit van mijn studie om me op mijn bestuurstaken te focussen en om te sparen voor mijn minors in Qatar en op Bali. In de vrije tijd die ik over houd vind ik het leuk om voor m’n ezel te staan, te lezen, films te kijken en te socializen.

Als Extern houd ik mij vooral bezig met het contact naar buiten toe. Hierbij kun je denken aan christelijke en niet-christelijke studentenverenigingen, het O.C.S.G., Ichthus Landelijk, de SKLO, de studentenfracties en andere personen of partijen met wie wij kunnen/zullen samenwerken. Na Ichthus Landelijkbestuur, Happietaria en Passionteam te hebben gedaan denk ik dit zeker te kunnen doen en heb ik ook zin om aan de ‘buitenwereld’ te laten zien waar Ichthus voor staat.

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: