Coaches

Coaches

De coaches en hun taken

Geliefde Ichthianen,

Dit jaar hebben wij het voorrecht de mooie coachtaak van onze prachtige vereniging te mogen vervullen. Zoals gebleken is, zijn de coaches dit jaar niet uitgezocht op basis van hun volleybalkwaliteiten. Nu hopen wij op een andere manier ons ei binnen onze vereniging kwijt te kunnen. Bijvoorbeeld door het voeren van goede gesprekken en jullie te mogen aanmoedigen in je zoektocht naar God. Op gezamenlijke avonden, in het IC of welke Ichthusactiviteit dan ook, wij zijn altijd beschikbaar om een luisterend oor te bieden en/of te bidden wanneer je even de weg kwijt bent. Wij willen jullie aanmoedigen om niet met je struggles te blijven rondlopen maar deze in gebed te brengen en te delen met je omgeving, bijvoorbeeld op kring. Op deze manier kunnen we elkaar aanmoedigen en helpen te vinden waar we naar op zoek zijn.

André Knol
Carlien Huiting
Elise Bustra
Jip Klok
Ruth Koffeman
Suzanne Schenk

Voorstelronde

Carlien Huiting Mijn naam is Carlien en ik ben 25 jaar. Als vijfdejaars Ichthiaan leek het me tijd voor een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden in het zijn van coach. Het lijkt me bijzonder om dit jaar aan de andere kant te staan van de kringen en te kijken hoe het er aan toe gaat op de kringen die ik mag begeleiden. Ik hoop dat we dit jaar als Ichthianen, kringleiders en coaches stil kunnen worden aan Jezus’ voeten. Dat we bij Hem mogen rusten, wat er ook gebeurt, hoe we ons ook voelen. Immers, het gaat niet om onszelf, om hoe goed wij het doen. Het gaat om Zijn volbrachte werk. In die wetenschap wil ik ook mijn taak als coach op me nemen, niet voor eigen eer, maar om Jezus daarmee te dienen en Hem beter te leren kennen.

André Knol

Ik ben André en op het moment van schrijven 21 jaar oud. Ik ben derdejaars Ichthiaan en tevens derdejaars Civiele Techniek student, beide met veel plezier! Ik hoop dit jaar bij te kunnen dragen aan kring en zo te zorgen dat iedereen met veel plezier naar kring gaat. Dat God centraal staat op kring en we door gebed, muziek, Bijbelstudie en elkaar Hem beter mogen leren kennen.

Ruth Koffeman
Heyhoi :) Ik ben Ruth, 21 jaar oud en vierdejaars Ichthiaan. Inmiddels vind ik dat ik mijzelf met recht wel psychologe mag noemen, al doe ik dit studiejaar een uitstapje naar Biologie. Na twee jaar kringleider zijn, waarvan één jaar solo, mag ik nu op een nieuwe manier met kring bezig zijn. Als coach wil ik kringleiders uitdagen om niet alleen genoegen te nemen met leuke goed lopende kringen, maar om als kringleden samen met God te gaan voor persoonlijke diepgang en ontwikkeling. Een kringavond hoeft nooit hetzelfde te zijn, probeer vernieuwend te zijn! Verder hoop ik jullie natuurlijk te dienen door beschikbaar te zijn voor een leuk, luchtig of diepgaander, persoonlijk gesprek. Geen zorgen, ik weet al wat je denkt: die psychologe kan mijn gedachten vast lezen! Zo eng ben ik nou ook weer niet ;-)
Elise Busstra

Ik ben Elise en ben 21 jaar oud. Derdejaars Ichthiaan en ook derdejaars student bedrijfskunde. Dit jaar hoop ik jullie uit te dagen om persoonlijk en geestelijk te gaan groeien. Daarbij wil ik jullie uitdagen om opzoek te gaan naar jouw identiteit in God. Ik kan ontzettend genieten van open en echte gesprekken waarin mensen hun hart durven te laten zien. Als er Iemand zichzelf durfde te zijn en dat waardeerde in anderen, was het Jezus wel! Wil je graag ergens over doorpraten, iets delen, een kop koffie drinken of kan ik gewoon voor je bidden? Laat het me weten!

Suzanne Schenk
Ik ben Suzanne, 23 jaar, en inmiddels vijfdejaars Ichthiaan. Momenteel volg ik de master onderwijskunde. De afgelopen jaren bij Ichthus heb ik veel gezien van hoe alles in de vereniging gaat. Elk jaar zijn er fantastische kringen en veel leuke activiteiten. Maar soms gaat iets ook wat minder goed. Dit kan op kring zijn, maar ik weet ook van mijzelf en andere Ichthianen dat er soms in je eigen leven van alles kan zijn wat je bezighoudt. En hoe fijn is het dan als er iemand is waar je even terecht kunt! Omdat ik weet hoe waardevol dit kan zijn, wil ik mij dit jaar graag inzetten voor de kringleiders om ze te ondersteunen bij hun mooie taak, zodat alle kringen een prachtig jaar hebben waarin ze veel gezelligheid mogen hebben en bovenal God beter mogen leren kennen. Daarnaast ben je altijd welkom voor een goed gesprek, gebed, of gewoon om gezellig eens een kopje koffie of thee te drinken. Of het nu om iets groots of voor je gevoel om iets kleins gaat, alles wat je bezig houdt is reden genoeg om er eens over te praten. Als ik iets voor je kan doen hoor ik het graag!


Stuur de Coaches een e-mail: coaches at icht.nl

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: