Coaches

Coaches

Hoi!

Dit jaar hebben wij het voorrecht de mooie coachtaak van onze prachtige vereniging te mogen vervullen. Wij willen ons graag voor iedereen inzetten. Bijvoorbeeld door het voeren van goede gesprekken en jullie aan te moedigen in je zoektocht naar God. Op gezamenlijke avonden, in het IC of welke Ichthusactiviteit dan ook, wij zijn altijd beschikbaar om een luisterend oor te bieden en/of te bidden wanneer je even de weg kwijt bent. Wij willen jullie aanmoedigen om niet met je struggles te blijven rondlopen maar deze in gebed te brengen en te delen met je omgeving, bijvoorbeeld op kring. Op deze manier kunnen we elkaar aanmoedigen en helpen te vinden waar we naar op zoek zijn.

Coaches 2017-2018, van links naar rechts: Bernadet, Gabriëlle, Erwin, Hannah, Laura, JoëlCoaches 2017-2018, van links naar rechts: Bernadet, Gabriëlle, Erwin, Hannah, Laura, Joël

Contact

- Je kunt ons bereiken via telefoon/sms/whatsapp op +31(0)622411264.
- Verder zijn wij bereikbaar via Snapchat: coachesichthus.
- En je kunt natuurlijk ook mailen naar: coaches at icht.nl


Wie zijn wij?

Bernadet

Ik ben Bernadet, 25 jaar en alweer vijf jaar actief bij Ichthus! Daar sta ik stiekem zelf ook wel een beetje van te kijken, het idee was namelijk om een jaartje bij Ichthus te gaan zodat ik mijzelf daarna volledig op mijn studie kon storten. Maar Ichthus heeft je zoveel te bieden dat je naar een jaar nog helemaal niet uitgekeken bent! Inmiddels zit ik ook in het laatste jaar van mijn studie. Ik doe grafisch vormgeving aan de kunstacademie Minerva. Omdat ik eigenlijk alles leuk vind wat ook maar een beetje creatief is ben ik erg benieuwd wat ik na dit jaar eigenlijk ga doen. Mijn inspiratie haal ik vaak uit de natuur en uit de passies van andere mensen. Ik vind het ontzettend gaaf hoe God alles zo creatief geschapen en bedacht heeft. Ik ben altijd zeker geweest van God Zijn bestaan maar twee jaar geleden heb ik er heel bewust voor gekozen om God altijd op één te zetten, dat gaat natuurlijk met vallen en op staan, het was zeker niet makkelijk, maar sinds die tijd merk ik hoe God door je heen kan werken als jij je hart compleet voor Hem open zet! Hij is er altijd voor je, wanneer je het moeilijk hebt maar ook wanneer alles eigenlijk best lekker loopt. In je studententijd kom je namelijk van alles tegen, of dat nou op kring is, op je studie of met vrienden of relaties. Er gebeurd van alles. Daarom wil ik dit jaar als coach er ook voor jou zijn. Zodat we samen naar God kunnen gaan, Hem samen kunnen zoeken en dienen. Heb je zin om even te kletsen (of het nou over leuke, of minder leuke gaat), samen even lekker te wandelen of lekker even creatief bezig te zijn? Spreek mij eventjes aan of app, snapp of wat voor manier je ook maar kan bedenken om me te bereiken :) 

Erwin

Ik ben Erwin, 24 jaar en 4e jaars Ichthiaan. Ik studeer HBO-ICT (Software Engineering) aan de Hanzehogeschool Groningen. Dit jaar staat voor mij het afstuderen alweer op de planning, de tijd gaat snel! Komend jaar mag ik mij als coach inzetten voor onze toffe vereniging. Ik hoop dit jaar veel van jullie te mogen spreken. Want onthoud: de coaches zijn er niet alleen voor je als het even niet gaat, maar ook als het goed met je gaat. Het is dus niet kwestie van moeten, maar van mogen! En hoe gaaf is het om samen God te mogen ontmoeten en zijn voorbeeld te volgen. Ik hoop dat wij met Gods hulp jullie de weg mogen wijzen en naast jullie mogen staan in alles wat jullie meemaken. “Niet omdat het moet, maar omdat het kan!”

 

 


Gabriëlle

Ik ben Gabriëlle, 22 jaar en ondertussen alweer vijfdejaars Ichthiaan. Ik heb de Academische Pabo afgerond, dit houdt in dat ik zowel een bachelor van pedagogische wetenschappen van de universiteit als een hbo bachelor van de pabo heb. Het juf zijn vind ik ontzettend leuk, maar de psychologie heeft mij ook altijd getrokken. Daarom doe ik dit jaar een premaster psychologie zodat ik volgend jaar de master ‘talentontwikkeling’ kan starten. Ik heb een hart voor mensen en zoals mijn masterkeuze laat zien, ook een hart voor talenten. Ik vind het geweldig om te zien wanneer iemand tot bloei komt, zich zelf durft te zijn en zijn/haar talenten gaat inzetten. Ik hoop je volgend jaar uit te dagen om persoonlijk en geestelijk te groeien. Ik hoop dat je je identiteit in God steeds meer mag ontdekken en vanuit deze identiteit mag gaan leven. God heeft ons zo mooi en uniek gemaakt en heeft ons talenten gegeven die we mogen inzetten voor Zijn koninkrijk. Dit coachjaar wil ik kringleiders ondersteunen bij hun taak, maar wil ik er ook zijn voor een ieder van jullie. Is er iets wat je bezig houdt, heb je behoefte aan een luisterend oor, ben je benieuwd naar jouw talenten, wil je gewoon kletsen, heb je gebed nodig? Laat me het weten!

Hannah

Ik ben Hannah en ik ben 20 jaar. Ik zit in het derde jaar van mijn opleiding tandheelkunde en dit is nu ook mijn derde jaar bij Ichthus. Ik heb de afgelopen twee jaar bij Ichthus heel veel geleerd en ben echt de waarde in gaan zien van een christelijke studentenvereniging als Ichthus. Het is geweldig mooi om te zien hoe studenten zo verschillend zijn en allemaal op hun eigen manier hun relatie met God ontwikkelen. Ik hoop dit jaar daar een steentje aan bij te mogen dragen door mijn taak als coach. Dus als je ergens mee zit (of niet) of als je gewoon zin hebt om te kletsen (of huilen of lachen of theedrinken), je mag mij altijd aanspreken! Ook kring speelt een belangrijke rol in deze ontwikkeling en naast de persoonlijke gesprekjes wil ik jullie helpen om het maximale uit kring te halen. Het is zo mooi op samen op zoek te mogen gaan naar de waarheid, naar God! Hij is de Bron van liefde, goedheid en we mogen Hem vertrouwen, hoe moeilijk dat ook is. Dat is ook wat ik dit jaar wil gaan doen; God vertrouwen dat Hij het gaat doen, want ik kan echt niet alle problemen oplossen. Ik stel mij alleen maar beschikbaar om God door mij heen te laten werken. En zo verdient God alle eer die Hem toekomt! 

Joël

Ik ben Joël, vierdejaars Ichthiaan en eerstejaars HRM-student. Als HRmedewerker ben je onder andere bezig met het ondersteunen van andere afdelingen binnen een bedrijf. Dit spreekt mij aan omdat het me erg interessant en leuk lijkt om andere mensen te helpen bij het uitvoeren van taken. Als er dan problemen zijn, kan je anderen helpen om die op te lossen. Vanaf daar kan je een prima bruggetje maken naar het coachzijn. Als coach ben je natuurlijk ook bezig met het ondersteunen van anderen en te helpen met problemen als die er zijn. En als coach hoop ik dit jaar dan ook de kringen goed te begeleiden en ben ik voor iedereen beschikbaar voor een goed gesprek, of als je gewoon even gezellig langs wil komen. Daarnaast hoop ik ook dat het een leuk en gezellig jaar mag zijn waarin iedereen lol (en humor) mag hebben. Dus spreek me vooral aan of stuur een berichtje.

 

 

Laura

Ik ben dus Laura, 20 jaar en ik studeer biomedische technologie. Om het wat makkelijker te maken: technische geneeskunde. Dat betekent dat ik me bezig mag houden met het ontwikkelen van medische producten zoals protheses, implantaten en andere tools die iets te maken hebben met de medische wereld. Ik vind het supermooi om vernieuwende dingen te verzinnen en daarbij te kijken naar het menselijk lichaam, zo cool gemaakt!Maar goed, dat is mijn studie, die ik naast Ichthus doe (niet Ichthus naast m’n studie). Ik kan namelijk wel zeggen dat Ichthus nu al bijna 2,5 jaar het grootste deel van mijn tijd in beslag neemt. Dit jaar ga ik me focussen op de mooie coachtaak die ik mag hebben. Ik hoop er zoveel mogelijk en op de goede manier voor jullie te zijn, als het goed of als het wat minder gaat. Ook ga ik proberen zoveel mogelijk uit de kringen te halen, zodat je een goed kringjaar mag hebben waarin je samen kan groeien naar God toe. In deze dingen betrek ik God er zoveel mogelijk bij door te bidden, want alleen kan ik het echt niet. Ik wil jullie ook aanmoedigen om te bidden, God luistert altijd ;)Ik zie je graag om samen te chillen en/of te kletsen!

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: