Coaches

Coaches

Wij zijn de coaches van Ichthus! Dit studiejaar mogen wij de mooie taak van coach op ons nemen. We willen ons dit jaar graag voor iedereen van de vereniging inzetten, bijvoorbeeld door goede gesprekken, samen bidden of iets anders. Dit kan op gezamenlijke avonden, in het IC of welke Ichthusactiviteit dan ook, wij willen altijd beschikbaar zijn om een luisterend oor te bieden en/of te bidden voor wat er ook gebeurt. Je hoeft echt niet alleen met je struggles rond te blijven lopen, maar je mag ze in gebed brengen en delen met je omgeving, bijvoorbeeld op kring of met ons als coaches. Zo hopen we jou te kunnen helpen bij alles waar je tegenaan loopt. Het maakt niet uit waar je over wilt praten, het is geen punt, bij de coaches!

Coaches 2017-2018, van links naar rechts: Bernadet, Gabriëlle, Erwin, Hannah, Laura, Joël

Coaches 2018-2019, v.l.n.r.: Gabriëlle, Marjanne, Lydia, Marten, Ger-Anne en Gerhard

Contact

- Je kunt ons bereiken via telefoon/sms/whatsapp/telegram op +31(0)622411264.
- Verder zijn wij bereikbaar via Snapchat: coachesichthus.
- En je kunt natuurlijk ook mailen naar: coaches at icht.nl

 

Wie zijn wij?

 

Gabriëlle

Ik ben Gabriëlle, 23 jaar en ondertussen alweer zesdejaars Ichthiaan. Ik heb de Academische Pabo afgerond en zou dus voor de klas mogen staan als juf. Ik wilde graag nog doorstuderen en na vorig jaar een premaster gedaan te hebben, ben ik nu eindelijk begonnen met de psychologie master ‘Talentdevelopment and Creativity’. God heeft een ieder van ons zo mooi en uniek gemaakt en Hij heeft ons talenten gegeven die we mogen inzetten voor Zijn Koninkrijk. Ik vind het echt geweldig om te zien wanneer iemand tot bloei komt, zich zelf durft te zijn en zijn/haar talenten gaat inzetten. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het niet altijd makkelijk is om als christen te leven, er zijn ook genoeg dingen van God die ik niet begrijp. Maar Hij blijft goed, Hij is te vertrouwen en Hij wil naar je luisteren en voor je zorgen! Naast dat God er altijd voor je is, wil ik dit jaar ook voor je klaar staan. Ik hoop je aankomend jaar uit te mogen dagen om persoonlijk en geestelijk te groeien. Is er iets wat je bezig houdt, heb je gebed nodig, heb je behoefte aan een luisterend oor, ben je benieuwd naar jouw talenten, wil je gewoon kletsen/wandelen/muziek maken? Laat me het weten!

 

Marjanne

Hoi! Ik ben Marjanne, 24 jaar en tweedejaars lid van Ichthus Groningen. Ik doe momenteel met veel plezier de Master Neurolinguïstiek en daarnaast werk ik als logopedist met vooral jonge kinderen met problemen op het gebied van spraak en taal. Verder houd ik veel van het strand, lezen, lekker eten en mijn twee nichtjes. Ik vind het erg tof en bijzonder dat ik mij dit jaar als coach mag inzetten voor onze mooie vereniging die mij al heel veel heeft gebracht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en in mijn geloofsleven! Ik heb de afgelopen jaren geleerd en ervaren dat God ook een God voor mij is, dat Hij mij helpt en dat Hij mij veel momenten tot dankbaarheid geeft. Ik leer Hem steeds beter kennen en weet dat ik op Hem mag vertrouwen, ongeacht mijn vragen, twijfels en onzekerheden. Dit geeft mij veel rust. Ik hoop dat ik door mijn levenservaring, het bieden van een luisterend oor en mijn positiviteit als coach iets moois mag bijdragen aan onze vereniging. Ik ga graag met je in gesprek en natuurlijk kan je altijd bij mij terecht!

 

 

Lydia

Mijn naam is Lydia en inmiddels ben ik derdejaars Ichthiaan. Ik ben op mijn zeventiende lid geworden toen ik begon met mijn studie Social Work aan de Hanzehogeschool. Inmiddels ben ik al twee jaar verder en geniet ik van het studentenleven. Ichthus is de plek geworden waar ik vele vrienden heb gemaakt, mij verder heb mogen en kan ontwikkelen in het geloof en waar ik mij lekker voor kan inzetten. Voordat ik bij Ichthus kwam wist ik al veel van de bijbel, maar het toepassen in mijn leven vond ik vrij lastig. Ik begon al wel een relatie met God op te bouwen die ik elke dag verder mag ontwikkelen. Zo heb ik geleerd dat muziek een hele belangrijke manier voor mij is om dichter tot God te komen en hem beter te leren begrijpen. Ik vind het leuk om te merken dat er vele manieren zijn waarmee God tot je kan spreken en dat dat ook per persoon verschilt. Ik dacht eerder altijd dat ik met stille tijd per se alleen moest bidden of bijbel lezen, maar ik ben erachter gekomen dat er vele creatieve en andere manieren zijn om tot God te komen. Ichthus helpt daar goed in mee. Dit jaar mag ik mij inzetten als coach waar ik erg veel zin in heb. Ik geloof dat iedereen een andere weg door het leven neemt en zou graag willen helpen daar waar nodig en gewild is. Ik sta graag voor je klaar, wat je ook bedenkt.

 

 

Marten

Hey, ik ben Marten ik vind het een eer dat ik een coach mag zijn dit jaar. Ik ben dit jaar begonnen met de master Biomedical Engineering. Ik ben 21 jaar oud, en heb tot mijn 19e lekker thuis gewoond in Friesland. Maar nu vind ik het heel fijn om hier in Groningen te wonen en bij Ichthus te zitten. Ichthus heeft me gemotiveerd om meer en meer zelf met het geloof bezig te zijn. Dit geeft veel blije momenten, maar ook strijd. Ik vind het vaak nog wel lastig om het goede te doen en te vertrouwen op God. Mocht je nou zelf ook strijd ervaren of juist blij zijn, ik vind het leuk eens af te spreken. Ik weet echt niet de beste manier om met dingen om te gaan, maar het lijkt me leuk om er samen over na te denken! Wat je ook bedenkt. Geen punt. Bij De coaches

 

 

 

foto volgt

Ger-Anne

Ik ben Ger-Anne, 20 jaar oud en nu derdejaars Ichthiaan. Ik doe geneeskunde en zit nu in het derde jaar van mijn opleiding en hoop dit jaar mijn bachelor te gaan halen. Naast geneeskunde heb ik de afgelopen drie jaar allerlei dingen kunnen doen binnen Ichthus en vind het nu ontzettend leuk om aankomend jaar mij in te mogen zetten voor de vereniging als coach. Ik vind het super tof dat je binnen Ichthus zoveel kansen hebt, elkaar mag opbouwen en je veel mensen leert kennen. God is er bij en Hij gaat elke dag met je mee, daar houd ik mij aan vast. Aankomend jaar wil ik voor jullie klaarstaan, voor leuke en gezellige dingen, maar ook als het misschien wat minder goed gaat. Ik wil je aanmoedigen om naar ons, als coaches, toe te stappen, waar je ook mee zit (of als je juist nergens mee zit), want: wat je ook bedenkt, het is geen punt bij de coaches!

 

 

Gerhard

Hoi! Ik ben Gerhard, maar mensen kennen me ook wel als Hop. Ik ben 23 jaar oud en alweer (ik durf het bijna niet te zeggen) zesdejaars Ichthiaan. Tot zover de overeenkomsten met Gabriëlle. Ik ben van plan komend jaar mijn master in International Financial Management af te ronden, hierna word ik burger. Ook mag ik me dit jaar inzetten als coach, voor jullie! Ik heb hier enorm veel zin in. Ik hoop dat Ichthus iedereen mag opbouwen in zijn of haar geloofsleven, net als dat bij mij  door de jaren heen gebeurd is. Is mijn geloof nu compleet dan? Nee, verre van. Ik ben ervan overtuigd dat je net zoals in je relatie met een partner, je ook in je relatie met God een leven lang blijft leren. En dat is niet altijd makkelijk. Dus daarom, maar ook met alle andere dingen waar je mee zit: mocht je me nodig hebben, dan wil ik er ook echt zijn. Er zijn vele manieren om me te bereiken :)

 

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: