Augustus 2016

Augustus 2016

Hee Ichthianen,

Sinds een paar weekjes nu h.t. bestuur Van Putten! De zomervakantie is voor mij altijd weer een tijd om nieuwe energie op te doen, na te denken over wat het afgelopen jaar is gebeurd en vooruit te kijken naar het jaar dat gaat komen.

Ik realiseerde mij dat ik ontzettend dankbaar mag zijn over dat ik in juni afgestudeerd ben en komend jaar mag werken als Kandidaat Makelaar en Voorzitter mag zijn van onze fantastische vereniging!

Allemaal nieuwe en spannende dingen, waarvan ik niet zo goed weet hoe het allemaal gaat verlopen. Ik ga proberen mij niet te laten leiden omdat ik het altijd zo ‘druk’ heb, maar ook bewust te genieten. Ik ga genieten als we weer veel nieuwe leden hebben die we met z’n allen thuis laten voelen en een plekje geven in onze mooie vereniging. Ik ga genieten als we het eerste kroegcollege organiseren. Ik ga genieten als we een fantastisch lustrum gaan beleven. En natuurlijk komen er tegenslagen en vraag ik mij vast wel eens af; Waarom gebeurt dit nu en wat heeft dit voor doel?

We mogen heel dankbaar zijn dat Ichthus ons zoveel kansen geeft en dat God altijd met onze vereniging meegaat en de Hij de echte Leider is.

Ik hoop jullie veel te zien en te spreken komend jaar! Geniet van Ichthus en wat de vereniging met zich meebrengt!

Lieve groet,

Vera - Voorzitter

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: