November 2015

November

Terwijl ik dit schrijf, heb ik net de avond ervoor de een na laatste constitutieborrel van het jaar gehad. Nog een te gaan, en dan is het eerst kerstvakantie! Gisteren was het hondenweer, ook toen ik in m’n bestuurskleding op de fiets zat en binnen een paar minuten al kletsnat was. Gelukkig was het binnen erg gezellig, want ik was bij Cleopatra. Gezellige mensen, en vooral een tof bestuur! Op de terugweg regende het nog harder. Het is november, en dat is duidelijk te merken. Het is grijs, koud, miezerig en de laatste blaadjes hangen treurig aan de bomen, voor ze straks verlept in een plas water op de grond liggen. Ik als absolute winterdipper kan dit weer echt niet waarderen, en heb er dan ook af en toe moeite mee om de moed erin te houden.

In het bestuur merk je ook dat iedereen nu wel toe is aan kerstvakantie, en vooral een beetje nieuwe energie nodig heeft. November en december zijn de drukste maanden voor ons, en bovendien zit het weer dus ook al niet mee. Tussen alle drukte door proberen we ook wat te ontspannen, ieder op zijn eigen manier. En vrijdagavond deden we dat samen met de WR! Aangezien we als bestuur niet vies zijn van een wijntje, leek het ons leuk om samen wijn te proeven en nodigden we ook de WR uit. Dit, om een goede band te houden als verenigingsraad. Ik moet zeggen dat het zeer succesvol was! Even konden we alle drukte en zorgen naast ons neer leggen en genieten van een paar mooie wijnen, heerlijke hapjes en veel gezelligheid.

Nog even volhouden en dan is het kerstvakantie. Gelukkig hebben we nog een paar leuke activiteiten staan, zoals het Sintfeest, de vluchtelingenactie van de AcCie en het kerstdiner (en de kerstdienst). We’re keeping up the good spirit!

Francien Rutten,
IIe Extern Vertegenwoordiger der C.S.V. Ichthus Groningen

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: