Oktober 2016

Bestuursblog Oktober

 

Ha Ichthianen,

Wat zijn we alweer ver in het verenigingsjaar, de eerste mail van de bestuursprocedure is al verstuurd en we naderen bijna het einde van 2016. De tijd vliegt voorbij.

Deze bestuursblog is bizar laat, waardoor jullie vast vermoeden dat ik het belachelijk druk heb. Voor een deel klopt dat ook wel. Afgelopen tijd is erg druk geweest, zowel als bestuur als voor mijzelf. Bestuur, studie, werk, alle functies die je vervult verlangen tijd en aandacht. Gelukkig vind ik nog steeds veel ontspanning in Ichthus. Mijn enorm toffe kring, allerleukste dispuut en ons awesome bestuur dragen hier veel aan bij, maar ook kan ik enorm genieten van alle leden die plezier hebben in de activiteiten en genieten van het studenten- en verenigingsleven. 

De afgelopen periode is dus vrij druk geweest, dit wordt gelukkig langzaam minder. We naderen nu de kerstvakantie en kunnen allemaal hopelijk een beetje ontspannen! Als ik dit jaar al iets geleerd heb is het wel dat je op z'n moment gewoon een rustmomentje moet pakken. Geniet dus alvast lekker van jullie kerstvakantie, dan gaan wij dat ook doen!

Groetjes, Gerhard

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: