Bestuur '11-'12

Bestuur Versluis

 Dertigste Bestuur der C.S.V. Ichthus Groningen


Arie Versluis
Voorzitter

In het VIe lustrumbestuur van C.S.V. Ichthus Groningen bekleed ik de functie van voorzitter. Als vijfdejaars Technology Managementstudent aan de Rijksuniversiteit Groningen krijg ik zo de gelegenheid om het managen al tijdens mijn studententijd in de praktijk te brengen.

Ik ben momenteel vierdejaars Ichthiaan (voor de scherpe lezer: inderdaad een jaar korter dan ik student ben) en ben als bestuurder met mijn grootste uitdaging binnen Ichthus bezig. Ik hoop deze fantastische vereniging nog mooier te maken en vind het een eer het lustrum als bestuurder mee te maken. Als voorzitter zie ik het als mijn verantwoordelijkheid om het bestuur zodanig te leiden dat mijn medebestuurders optimaal kunnen functioneren zodat we gezamenlijk de vereniging op een goede manier kunnen besturen. In afhankelijkheid van God hopen we een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Ichthianen op persoonlijk, sociaal en geestelijk gebied. Met mijn ervaring als coach en de verschillende commissies die ik gedaan heb denk ik nu voldoende bagage te hebben om deze verantwoordelijkheid te dragen.

Hoewel besturen erg leuk en druk is hoop ik daarnaast een aantal studiepunten te halen, wil ik mijn vriendin gelukkig maken, mijn vrienden niet verwaarlozen en hoop ik regelmatig te zaalvoetballen.

 

Joshua Cornielje
Secretaris

Komend jaar mag ik voor Ichthus Groningen de functie van secretaris vervullen. Dit houdt in dat ik mij bezig zal houden met het notuleren van bestuursvergaderingen en ALV’s, het ledenbestand bijhouden, kaartjes versturen en ontvangen en de wekelijkse rondstuurmail versturen.

Ik ben een jongeman van momenteel 24 jaar oud en houd me naast het besturen van de vereniging ook bezig met mijn studie human technology, sporten, werken en mijn hobby motorrijden.

Ik ben een aantal jaar geleden bij Ichthus Groningen gekomen toen ik in de stad Groningen kwam wonen. Het is mij erg goed bevallen en heb hier ondertussen al veel mogen leren. Zo heb ik ook een aantal functies binnen de vereniging mogen vervullen. Ik ben BHV’ er geweest, kringleider, kluftleider en ik heb ook in de GrafiCie gezeten. Het mooiste aan Ichthus Groningen vind ik de vrijblijvendheid van de vereniging en hierbij ook de groei die iedereen persoonlijk mag meemaken. Ik zie er dan ook erg naar uit om samen met het bestuur me komend jaar in te mogen zetten voor de vereniging en God.

 

Laura

Laura Schippers
Penningmeester

Het is mij een waar genoegen om dit jaar penningmeester van C.S.V Ichthus Groningen te mogen zijn. Ichthus is een prachtige vereniging waar mensen tot hun recht komen en elkaar verder helpen in geloof, vriendschap en talenten. Dit bestuursjaar zie ik als een kans om nog meer uit mijn Ichthustijd te halen en tegelijk iets terug te doen voor de vereniging. Ik vind het leuk om met cijfertjes te puzzelen en kloppend te maken, dus als penningmeester zit ik op de goede plek.

Het is inmiddels mijn vierde jaar bij Ichthus en ik ben vijfdejaars student Moleculaire Biologie. Mijn minor heb ik in Zweden gedaan, een ervaring om nooit te vergeten. Naast mijn studie heb ik leiding gegeven bij een scoutinggroep in Burgum (Friesland), de plaats waar ik opgegroeid ben samen met mijn twee broertjes (16 en 20). Voor scouting heb ik nu geen tijd meer, maar ik hoop dit jaar nog wel veel piano te spelen, vriendinnen op te zoeken en vooral veel tijd met God door te brengen.

Tot nu toe hebben wij als bestuur al veel van Gods nabijheid mogen ervaren. Hij is het die ons samenbracht, ons deze taak toevertrouwt en op wie wij mogen bouwen. Ik kijk dan ook uit naar wat er dit jaar nog komen gaat en ik bid dat alles mag zijn tot eer van Hem!

 


Lydia Sulman
Kringcoördinator

Mensen verder helpen in het vinden van zichzelf en het bouwen aan een relatie met God, daar word ik blij van. Dus niet alleen maar van Mona-toetjes (hoewel die ook vaak erg lekker zijn!). Mijn naam is Lydia Sulman en het komende jaar mag ik de kringcoördinator zijn van C.S.V. Ichthus Groningen. Dit betekent onder andere dat ik veel contact zal hebben met Ichthianen, samen met coaches nadenk over de kringindeling en kringleiders toerust in hun taak.

Inmiddels is dit al weer mijn derde jaar bij deze prachtige vereniging en geniet ik er van om te zien hoe die steeds weer in beweging is. Er zijn zo veel verschillende mensen met diverse achtergronden! Fantastisch vind ik dat. Daarom is het zo mooi om me in te zetten als bestuurder voor de vereniging.

Wat heb ik verder aan dagelijkse bezigheden? Ik ben vlak voor de zomervakantie afgestudeerd leerkracht basisonderwijs dus ik sta voor de klas. Ook geniet ik van daten met m’n man, afspreken met m’n zusjes en vriendinnen, muziek luisteren en maken, lezen, een wijntje drinken, spelletjes doen en lekker kletsen. Wil je meer weten? Schiet me dan gerust aan!

 

Lydia

Rianne

 

Rianne Smit

Commissiecoördinator

Van penningmeester bij de IntroCie aan het begin van het jaar tot Cieco in 2de gedeelte. Zo zie je maar, Life-changing Love heeft voor mij al enige veranderingen teweeg gebracht. Bestuur heb ik altijd al willen doen en nu ben ik er pardoes ingerold. Aan mij de taak om een ander orgaan van Ichthus draaiende te houden: allerlei commissies die mooie dingen organiseren en creëren, daar heeft iedereen natuurlijk baat bij. Want Ichthus is genieten en opbouwen. 

Mijn Ichthuscarrière begon bij mij 6 jaar geleden in Eindhoven, de lichtstad van Philips, DAF trucks en ASML. Maar nu ben ik toegewijd Grunninger natuurlijk. Ondanks dat ik al zo lang geleden begon met studeren bezit ik nog de frisse leeftijd van 22 jaar. En ik ben begin dit jaar begonnen met mijn master Human Movement Science, al zal die nu een tandje achteruit gaan. 

Mijn sociale leven vind ik erg belangrijk en zal minder snel worden verwaarloosd dan mijn studie. Ten slotte zijn vrienden de personen die je opbouwen/ontwikkelen en die je dag weer goed kunnen maken. Ook houd ik van sporten. Helemaal kapot gaan met squashen, de adrenaline wanneer ik gas geef op mijn crossmotor of de geur die je inademt als je de schaatshal inloopt doet mijn hart sneller slaan! 


 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: