Bestuur '13-'14

Bestuur Verhoeff

 Tweeëndertigste Bestuur der C.S.V. Ichthus Groningen

Bestuur Verhoeff v.l.n.r: Ruurtjan, Johanna, Anneke, Barbera en JaapBestuur Verhoeff, op de foto van links naar rechts: Ruurtjan, Johanna, Anneke, Barbera, Jaap

Komend jaar (2013-2014) zijn wij het bestuur. We gaan er samen met jullie als Ichthianen hard tegenaan om Ichthus draaiende houden. Want als bestuur alleen kunnen wij dit natuurlijk niet alleen. De inzet van onze leden is heel erg belangrijk om zo’n prachtige vereniging te kunnen blijven als we zijn.

Voorzitter: Anneke Verhoeff
Secretaris: Barbera van Heerde
Penningmeester: Ruurtjan Pul
Kringcoördinator: Johanna Abma
Commissiecoördinator: Jaap Bosman

 

Anneke Verhoeff is komend jaar de voorzitter van Ichthus. Dat betekent dat ze de bestuursvergaderingen en vergaderingen met de Wijze Raad voorzit, maar ook de Algemene Leden Vergaderingen (ALV’s).

Daarnaast wordt de jaarplanning door Anneke gemaakt.

Komend jaar zal Anneke ook voor de externe partijen het gezicht van Ichthus zijn. Deze dame onderhoudt de contacten met de andere christelijke verenigingen en OCSG en is aanwezig bij de overleggen met Dionysos en betrokken bij de SKLO vergaderingen. Verder zul je haar als voorzitter vaak op het podium zien staan speechen.

 

 

 

 

 

 

 

Barbera van Heerde mag dit jaar de taak van Secretaris vervullen. Veel mailcontact zal dan ook via haar verlopen. Nieuwe potentiële Ichthianen krijgen met haar te maken als ze zich willen inschrijven. Ook voor het opgeven voor GA’s en andere activiteiten kunnen jullie bij Barbera terecht. Haar brievenbus ligt vaak vol met post van andere verenigingen of van Ichthianen. Ook typt Barbera haar vingers stuk bij alle vergaderingen, waar ze heel zorgvuldig notuleert. Het is dus een dame van de lijstjes, die alles heel ordelijk en netjes opschrijft en natuurlijk altijd een laptop of kladblok bij de hand heeft.

 

De man van het geld, onze Penningmeester, is Ruurtjan Pul. Hij gaat komend jaar de financiën van Ichthus in de gaten houden. Jullie zien hem vooral in actie aan het begin van het jaar wanneer hij zijn begroting presenteert. Gedurende het jaar zal hij de begrotingen van commissies controleren, maar onderhoudt ook het contact met de koster van de Cirkel.

Ruurtjan weet zich heel goed te redden met Excel en zal tot op de laatste centen nauwkeurig werken, iets waar deze kritische kerel heel goed in is. Zijn brievenbus voor alle declaratieformulieren vinden jullie onderaan de blauwe flat in Vinkhuizen. Komend jaar gaat hij ook naar de vergaderingen met Ichthus Landelijk.

Johanna Abma is de Kringcoördinator van ons bestuur. Zij gaat zich bezig houden met alle geestelijke aspecten van Ichthus. Ze werkt heel nauw samen met de coaches en heeft regelmatig een Coachoverleg met hen. De kringindeling is mede door haar gemaakt. Ook onderhoudt zij de contacten met bijvoorbeeld de BijbelstudieCommissie, maar ook met de IFES-stafwerker in Groningen.

Ze organiseert de KLT’s (Kringleider Trainingen) en stuurt iedere week een kringleidersmail naar de kringleiders. 

 

 

Dan hebben we niet te vergeten Jaap Bosman, onze Commissiecoördinator. Hij zal de adhoc-commissies begeleiden en zal ervoor zorgen dat er Ichthianen enthousiast gemaakt worden om een commissie te bemannen. Hij draagt er zorg voor dat de commissies goed lopen. Ook houdt hij strak in de gaten of jij misschien wel geschikt bent voor een bepaalde openstaande vacature. Pas dus maar op dat hij je niet opbelt!!!

Daarnaast houdt hij tijdens een GA de touwtjes stevig in handen en zal er op letten dat we ons aan de planning houden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij hopen dat je nu een goed beeld hebt gekregen van alles waar wij ons als bestuur mee bezig houden.

 

Wij willen jullie een heerlijk Ichthiaans jaar toewensen!

 

Bestuur Verhoeff 2013-2014

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: