Jaarthema

                      

Jaarthema All Aboard!

Het jaarthema voor het jaar 2017-2018 is "All Aboard"!

Wij willen dit jaar namelijk met z'n allen aan de slag om samen op kring, intern in de vereniging en extern (buiten Ichthus) te werken. Bij al deze situaties willen we zorgen voor betrokkenheid, diepgang en duurzaamheid, en zo ontstaat een geweldige matrx die hierboven te zien is.

Op kring willen we zorgen voor betrokkenheid door hele diverse kringinvullingen te doen. Hiervoor gebruiken we onder andere alternatieve kringinvullingen. We zorgen voor diepgang door prikkelende bijbelstudievragen. Door terug te koppelen op het trimesterthema zorgen we ook voor duurzaamheid op kring.

Binnen Ichthus willen we vooral betrokken zijn door te zorgen voor integratie. Hierbij kan je denken aan integratie tussen de verschillende jaargroepen, maar ook tussen alle kliekjes die zich binnen Ichthus bevinden. We zorgen voor diepgang door discussie over taboeonderwerpen aan te gaan en ook te faciliteren op kroegcolleges en "Over de Streep". Duurzaamheid wordt bereikt door een toekomstbestendig commissiebeleid.

Natuurlijk willen we als vereniging ook naar buiten toe treden. Daarom willen we onze betrokkenheid laten zien door maatschappelijke acties uit te voeren. Verder zorgen we voor diepgang door externe discussie, wat een debatavond gaat worden met een andere (niet-christelijke) vereniging. Ook hier willen we zorgen voor duurzaamheid, dit keer door te PR'en en ons imago binnen Groningen te verbeteren.

Ik hoop dat we dit jaar samen met elkaar hieraan kunnen werken.

All Aboard!!

 

Jaarthemafilmpje

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: