Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Avatar

LuukLuuk zegt:

Ten behoeve van de snelheid is het vanaf heden verplicht om de avatar op de icht.nl-server te plaatsen.
Hierdoor blijven de plaatjes klein en zullen ze snel getoond worden.

Alle externe avatars zijn onzichtbaar geworden.

Om je avatar (opnieuw) in te stellen ga je naar je profiel.
Daar heb je 4 opties voor je avatar:

Je avatar verwijderen.
Een avatar van je computer naar de Icht.nl-server uploaden. Kies hiervoor een plaatje (.gif, .jpg of .png) of je computer. Het mag een groot plaatje zijn ( Smile ), deze wordt automatisch verkleind op de server.
Een avatar van internet. Geef het adres van een plaatje (.gif, .jpg of .png) op internet. De server zal het plaatje automatisch ophalen en verkleinen.
Een avatar uit de gallerij. Ik heb de volgende gallerijen toegevoegd: Ichthus, Smilies, Strip, Tekenfilm.


Tip:
Weet je geen leuke avatar en heb je aan de galerijen niet genoeg? Zoek dan op internet naar 'phpbb avatars', 'msn avatars' of 'msn display pictures'.

Excuses voor de overlast

2004-11-12 10:44:47
LuukLuuk zegt:

Ivm de verhoging van de aantrekkelijkheid van dit forum voor zoekmachines zijn de avatars en onderschriften niet meer te lezen als je als gast aanwezig bent.

2004-11-20 22:22:57
sjef zegt:

Ivm de verhoging van de aantrekkelijkheid van dit forum voor zoekmachines zijn de avatars en onderschriften niet meer te lezen als je als gast aanwezig bent.



Hoezo, zijn onze avatars en onderschriften zo afstotend dan Question

2004-11-20 23:31:30
LuukLuuk zegt:

10) Remove signatures for guest views (Craven de Kere)

This modification removes repetitive text from the topic pages. As signatures are text that is not usually relevant to the topic they distract search engines dilutelute the key words. This makes the signatuinvisibleible for guests so that search engines (and guests!) focus on the content of the topic. it also helps if you allow users to put links in their signatures as you will not lose any page rank through these links anymore.

11) Remove avatars for guest views (Craven de Kere)

For a busy board this will greatly reduce bandwidth use. What it does is make avatars visible only if logged in. Search engines prefer small pages so this helps them focus on the topic content as well.

2004-11-20 23:37:26
Mr. E zegt:

This modification removes repetitive text from the topic pages.



Daar gaan al mijn berichten... Crying or Very sad

2004-11-21 12:38:47
sjef zegt:

Vraagje:

Kan iemand mij uitleggen waarom er ook al weer gasten op ons forum moeten komen via zoekmachines? Er wordt nu van alles aan gedaan om de googler de weg naar ons forum te laten vinden, maar waarom? Een gemiddelde ichthiaan weet de weg wel en als hij hem niet weet, zijn er eenvoudigere manieren dan via een zoekmachine... en een gemiddelde niet-ichthiaan kan het waarschijnlijk niet zoveel boeien hiero met al die inside grapjes.... toch Question

2004-11-21 20:47:49
LuukLuuk zegt:

Het geldt ook voor het site-gedeelte.
Verder zou het mooi zijn als je naar Ichthus Groningen, Ichtus Groningen, een christelijke studentenvereniging in Groningen of weet ik veel op deze site terecht komt. Het woord Ichthus wordt lekker vaak genoemd op het forum, dus dat helpt in de zoekmachine. Verder worden er wel veel dingen besproken die binnen Ichthus besproken worden.. ofwel: misschien wordt er wel iemand die geinteresseerd is in 1 van de dingen die hier besproken worden lid.
En naamsbekendheid is altijd interessant, dat wordt op onze club nog wel eens onderschat.

2004-11-22 12:15:34

Sponsors