Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Kennismaken

Wil je kennismaken met C.S.V. Ichthus Groningen? Hartstikke leuk! Hieronder lees je de verschillende mogelijkheden die er zijn om verder kennis te maken met de vereniging. Misschien nog handig om te weten: je kan het hele jaar lid worden van Ichthus, dus ook halverwege het studiejaar.

KEI-week

Voor het nieuwe studiejaar is er altijd de KEI-week: een introductieweek voor nieuwe studenten. Tijdens de KEI-week is ook Ichthus actief en kan je activiteiten bezoeken die een goed beeld geven van de vereniging. Dit jaar vindt de KEI-week plaats van 15 t/m 19 augustus 2022.

Startavond

Ieder Ichthusjaar begint officieel met een startavond. Deze avond is een goede gelegenheid om eens langs te komen en vrijblijvend te proeven van de sfeer binnen de vereniging. De startavond is op dinsdag 6 september 2022.

Introperiode

Na de startavond begint de introductieperiode, waarin je nog verder kennis kan maken met de vereniging. Als je enthousiast bent kan je je voorafgaand aan de introductieperiode al aanmelden als lid. Wil je ons liever nog iets beter leren kennen? Dan kan je je uiterlijk halverwege de introductieperiode aanmelden als lid. Let op: de introductieperiode is géén ontgroening.

Kringavonden

Je kunt hele jaar door lid worden van Ichthus. Als je wilt kan je een keer vrijblijvend een kringavond bijwonen om te zien of het iets voor je is. Lijkt je dit leuk? Stuur dan een mail naar de kringcoördinator (kringco at icht.nl). Tijdens de zomervakantie ben je welkom bij de zomerkring.

Open avonden

De Startavond en Paasavond zijn open avonden die gericht zijn op gasten. De data van deze avonden vind je in de agenda. De eerstvolgende open avond is de Startavond. Deze vindt plaats op dinsdag 6 september 2022.

IchthusCafé

Bijna elke donderdagavond is het IchthusCafé (IC) geopend vanaf 22:00 uur voor een drankje en gezelligheid. Je bent van harte welkom om eens langs te komen om kennis te maken met de vereniging en haar leden. In de agenda kan je zien of het IchthusCafé open is.

Algemene activiteiten

Bijna alle activiteiten zijn toegankelijk voor gasten en geïnteresseerden. Zou je graag een keer bij een algemene activiteit langs willen komen? Neem dan gerust contact op met onze secretaris (info at icht.nl).


Sponsors