Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Bidden!

Christa Wilts zegt:

Hoi!

Ik wilde even wat kwijt en dit leek mij een geschikte plek om dit te plaatsen, niet alleen omdat het ontzettend actueel is, maar ook omdat het heel erg belangrijk is voor ons als christenen.

In mijn klas zitten alleen maar mensen die niet geloven in God, wat soms lastig is, maar soms ook hele leuke gesprekken geeft. Nu zijn er de laatste tijd een aantal heel heftige dingen gebeurd in mijn klas (een vader overleden, een moeder kreeg kanker, een klasgenoot zelf depressief.. niet al te best). Nu vroeg ik aan mijn klasgenoten of ze het fijn zouden vinden als ik het mee zou nemen in gebed tijdens kring. Dit moment wilde ik even met jullie delen.

Mijn klasgenoten keken eerst wel wat verbaasd en wat twijfelachtig, maar gaven toch aan dat ze het fijn zouden vinden als ik dat voor hen deed, of het nou hielp of niet. Daarom wil ik jullie heel graag meegeven om dit vooral te vragen aan mensen, omdat het laat zien dat je aan hen denkt en er op deze manier voor hen wilt zijn. God is de enige die vaak echt kan helpen, ook al weten/geloven veel mensen dit niet.

Bidden is dus erg belangrijk, maar laat mensen ook weten dat je hen opdraagt aan Hem die ons gemaakt heeft!

Verder wens ik jullie een hele goede kring vanavond, waarin de bijbelstudie gaat over genade. Ik wens jullie toe dat jullie deze genade daadwerkelijk mogen ervaren in jullie dagelijkse leven.

- Christa W.

2017-05-16 17:12:22

Sponsors