Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Bestuur

Bestuur Walinga ('19-'20)

 Achtendertigste Bestuur der C.S.V. Ichthus Groningen

Bestuur Walinga v.l.n.r.: Tabitha Holtrop, Davita van der Zwan, Jan Pieter Walinga, Justin Mak, Ellian van Gelder
Bestuur Walinga, op de foto van links naar rechts: Tabitha, Davita, Jan Pieter, Justin, Ellian

Voorzitter
Jan Pieter Walinga
Voorzitter

Dit jaar mag ik C.S.V. Ichthus Groningen voorzitten. Daar ben ik afgelopen tijd al druk mee bezig en geniet ik enorm van. Ik heb nu al zin in de rest van het jaar. In een bestuursjaar voor Ichthus komen namelijk twee hele mooie dingen samen; onze passie voor de Here Jezus en het leiding geven aan een fantastische en uitdagende organisatie. De afgelopen jaren heb ik mogen ervaren dat Ichthus een geweldige plek is voor je studententijd. Je ontmoet nieuwe mensen, doet leuke activiteiten en krijgt bijzonder veel kansen om te groeien. Het is schitterend om deze geestelijke, sociale en persoonlijke groei bij zoveel leden te zien. Dit jaar willen wij daar als bestuur in voorop gaan en er zo voor onze leden en vereniging als geheel te zijn. Hoewel wij als bestuur hierin het voortouw nemen kunnen wij dat niet alleen; we zullen dit als gehele vereniging doen en ontvangen al deze mogelijkheden van onze God.

Hallo! Dit jaar mag ik de secretaris zijn van C.S.V. Ichthus Groningen! Ik ben Davita, 21 jaar, derdejaars Ichthiaan en vierdejaars student. Ik word blij van lekker eten, goede gesprekken, mooie boeken en vakanties naar nieuwe plekken. Na mijn bachelor geschiedenis te hebben afgerond heb ik heel veel zin om me dit jaar te focussen op Ichthus. Ik hoop dat ik door mijn bestuurstaak heen een steentje bij kan dragen aan deze mooie vereniging, samen met mijn medebestuurders en natuurlijk vooral samen met God! Door mijn jaren bij Ichthus heen heb ik mogen ervaren hoe waardevol deze vereniging is. Naast dat het gewoon heel gezellig is om naar activiteiten te gaan en actief te zijn, is Ichthus is een plek waar ik mezelf meer heb mogen ontwikkelen. Ik heb hier veel lieve mensen ontmoet en mogen leren over het geloof en over mijzelf. Lijkt dit je ook wel wat? Kom gauw een keertje langs of stuur een mailtje. Het lijkt me leuk je te ontmoeten!

Secretaris
Davita van der Zwan
Secretaris
Penningmeester
Justin Mak
Penningmeester

Hoi! Ik ben Justin, vierderjaars Ichthiaan en ik ben dit jaar penningmeester van deze mooie vereniging! Ik heb veel zin in het komende jaar, om samen te groeien in geloof. Daarnaast hoop ik ook te groeien in de vaardigheden die bij het besturen komen kijken. De jaren dat ik bij Ichthus heb gezeten heb ik echt genoten van deze vereniging, en heb ik er al veel geleerd, en ben ik daarom ook enthousiast om zelf mij hier een heel jaar voor te gaan inzetten. Als penningmeester zal ik zorg dragen voor het financiële welzijn van de vereniging, door het opstellen van een begroting, zorgen voor goede boekhouding, en veel verschillende schema’s bijhouden. Ik heb er erg veel zin in om er samen een mooi jaar van te maken!

Hoi! Super leuk dat je de moeite neemt dit te lezen! Het feit dat je dit leest betekent dat je geïnteresseerd bent in Ichthus en haar bestuur. Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben Tabitha Holtrop, 20 jaar en vierdejaars Ichthiaan. Ik speel piano, een beetje gitaar en ik houd erg van een goed boek (als ik er tijd voor heb…). Als derdejaarsstudent van ITEps (International Teachers Education for primary school) combineer ik dit met een bestuursjaar bij Ichthus. Dit jaar mag ik me binnen het bestuur bezighouden als kring coördinator. Samen met de coaches heb ik de kringen samengesteld en organiseer ik de KLT’s (kringleiderstrainingen) voor de vereniging. Daarnaast ben ik de contactpersoon met IFES. Als bestuurder hoop ik dit jaar samen met de vereniging te kunnen groeien. Niet alleen persoonlijk, door alle nieuwe ervaringen die ik op doe als bestuurder, maar ook geestelijk. Wat zou het gaaf zijn als mensen na dit jaar kunnen zeggen dat ze iets geleerd hebben, dat ze dichter naar God toegegroeid zijn en/of nieuwe vriendschappen hebben opgebouwd. Ben je er klaar voor?!

KringCoördinator
Tabitha Holtrop
KringCo
Extern Vertegenwoordiger
Ellian van Gelder
Extern

Hoi! Ik ben Ellian, 21 jaar en al weer vierdejaars Ichthiaan. In mijn ‘vrije’ tijd studeer ik ook nog. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Medische Diagnostiek. Daarnaast ben ik dit jaar de extern vertegenwoordiger van deze mooie vereniging. Dat betekent dat ik lekker enthousiast mag zijn over Ichthus naar de buitenwereld toe. Zo heb ik contact met allerlei verenigingen en instanties binnen Groningen, maar ook met (Ichthus) verenigingen door het hele land. Onder genot van een hapje en een drankje ontmoet ik steeds weer nieuwe mensen en dat is eigenlijk best wel heel erg leuk! Ik ben altijd in voor een leuk of goed gesprek (combinatie kan natuurlijk ook) en hoop ook jou (beter) te leren kennen aankomend jaar. Laten we dit jaar verder groeien, naar elkaar, naar de mensen om ons heen en bovenal naar God. Ook ik had vier jaar geleden nooit gedacht hier te mogen staan. Ik hoop dat je net zo veel mag groeien, of zelfs nog meer, als ik heb mogen doen in de tijd die ik nu bij Ichthus zit.


Sponsors