Forum

Gala!

Avatar
Ellian van Gelder

Once Upon a Time…

… there was a beautiful girl named Cinderella. Ze wist dat er binnenkort een geweldig feest was en haar droomprins zou er ook zijn! Ze wilde zo graag, maar haar gemene stiefmoeder liet haar niet gaan. Haar droomprins zou dus alleen moeten gaan. Herken jij je in de situatie van deze droomprins? Je had nog tot gisteren om je op te geven voor de koppelservice, maar wij zijn de verkeerdste niet, dus als je je dit weekend nog opgeeft dan helpen wij jou aan een date!
Toen Assepoester neerslachtig achterbleef en haar stiefmoeder met haar twee dochters zich wel naar het feest begaven, verscheen er uit het niets een goede fee. Die gaf Assepoester een schitterende jurk en glazen muiltjes. In een prachtige gouden koets kon ze toch nog op weg naar het gala van haar dromen. Ze had een sprookjesachtige avond, samen met haar droomprins en uiteindelijk zelfs een Happily ever after! Wil jij net als Assepoester samen met jouw droomprins op het gala verschijnen? Geef je dan op voor donderdag 17 mei. Dat is dus aankomende donderdag! Vermeld ook de eventuele allergieën of andere zaken waar wij rekening mee kunnen houden. Denk ook aan de tafelspreuken, die kun je nog doorgeven tot en met donderdag 24 mei.
Voor degenen die geen idee hebben wat een tafelspreuk is: het is een spreuk voor je galapartner die op het naambordje komt te staan. Dit kan van alles zijn, een inside joke, een citaat of iets in trant van het thema. Gebruik je creativiteit! Voor opgave, tafelspreuken en vragen kun je terecht bij g…@icht.nl.

Liefs de galacommissie 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=2QGGbT5HGxY 

Avatar
Top sr.

Lezen jullie je mail( ongewest incluis)?

Ceterum censeo incubonem delendum esse.

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: