Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Aangeboden: 2 kamers

Jarno zegt:

Heb jij wel eens in een mooi stukje Groningen willen wonen en relatief snel bij het station en centrum? Dan is dit je kans om het eens uit te proberen.

Mijn neef heeft een ‘4kamer’-appartement in de Wijert aan de Reviusstraat 29 op anderhalve verdieping hoogte (3 kleine trapjes omhoog). Dit is iets meer dan 5 minuten fietsen naar het station en ongeveer een kwartier de Grote Markt, openbaar vervoer is ook dichtbij en prima te doen. Voor zijn werk gaat mijn neef – vanaf 1 april – minimaal 1,5 jaar en misschien langer naar Hongkong. Hierdoor blijf ik alleen achter en dat verminderd uiteraard de gezelligheid en verhoogt de kosten, vandaar deze oproep.

- Kamer 1: is 12m2 en kost 275 euro inclusief gas,water,licht, internet, wasmachine en een eigen wasbak.
- Kamer 2: is 11m2 en kost 250 euro inclusief gas, water, licht, internet en wasmachine.

De bedoeling is dat het appartement uiteindelijk bewoont wordt door 3 mensen waaronder ik één zal zijn. Behalve het genoemde delen we ook de badkamer, keuken, woonkamer en de fietsenberging beneden.

Verder nog iets over mezelf. Ik ben een spontane, humoristische, christelijke en ook (soms) serieuze jonge man van 24 lentes.

Reageer snel want we willen zo snel mogelijk het toekomst plaatje compleet hebben.. Vanaf 1 april zijn de kamers vrij, mocht je nu echt eerder een kamer willen betrekken dan is dat natuurlijk bespreekbaar.

Mvg,
Jarno

2010-02-10 12:56:11

Sponsors