Forum

Bijbaantjes en Vakantiebaantjes

Avatar
Eefke

Meespelen met het E&R mimeteam

Het E&R mimeteam zoekt versterking! Heb jij interesse? Wij willen met theater iets van God laten zien aan Nederlandse campinggasten en met hen in gesprek gaan over belangrijke levensthema's. Daarvoor studeren we een voorstelling in en gaan we aankomende zomer een week op pad naar verschillende campings. Elk dagdeel bezoeken we een ander E&R- of Dabarproject om onze voorstelling te spelen en met het publiek na te praten. In het voorjaar besteden we zes zaterdagen of een aantal weekenden aan het instuderen van onze voorstelling, onder begeleiding van professionele mimespelers. Data van de oefendagen en de speelweek zijn nog in overleg. Lijkt jou het leuk om deel te nemen? Dit is dé kans om lekker gek te doen, te genieten van heel veel gezelligheid en Gods liefde te verspreiden! Kijk dan verder op onze Facebook (https://www.facebook.com/ER-Mimeteam-313796338807664/) of stuur ons een berichtje via m…@gmail.com! Of tip een ander die dit wellicht leuk zou vinden :-)

 

Groetjes! 

E&R Mimeteam 2019 - Yvonne en Jaël

Avatar
Eefke

BEGELEIDER vakantieweek bij Stichting Weekje Weg

Heb jij een weekje over in de zomer? Ga een Weekje Weg begeleiden!

Zorg er samen met ons voor dat gezinnen waar nooit geld is voor uitstapjes, er ook eens uit kunnen. En dat de kinderen een vakantieverhaal te delen hebben met vriendjes en klasgenootjes.

Het is dankbaar werk! Je inzet wordt erg gewaardeerd door de gasten Je komt goed beslagen ten ijs dankzij de e-learning, het trainingsweekend en de koppeling aan een ervaren begeleider Je leert veel van zo’n week. Het verrijkt je. Als team zorgen we voor een onbezorgde vakantie voor een kwetsbare doelgroep. We doen het samen! Het kan pittig zijn, maar het levert vooral energie op. Lachende gezichtjes, verstevigde banden tussen ouders en kinderen, vriendschappen voor het leven en een groter sociaal netwerk voor de deelnemende gezinnen… Je zult versteld staan hoeveel jij in één week voor deze gezinnen kunt betekenen! Doe mee en zorg samen met ons voor een waardevolle en onvergetelijke zomer voor deze gezinnen!

Hoe? Als begeleider!

Je zorgt er, samen met je team, voor dat de vakantieweek (van vrijdag tot vrijdag, in de maand juli of augustus) op rolletjes verloopt Je enthousiasmeert de gasten om activiteiten te verzinnen of deel te nemen aan activiteiten, waar je natuurlijk ook zelf aan deelneemt Je initieert leuke activiteiten, praat, lacht en speelt met zowel de kinderen als ouders Je geniet samen met de ouders, kinderen en je team van een bijzondere week waarin jullie zorgen voor de balans tussen actie en rust Benieuwd wat je daarvoor in huis moet hebben?

Je moet in ieder geval goed Nederlands spreken, sociaal en contactueel goed zijn, beschikken over inlevingsvermogen ten aanzien van de doelgroep, stevig in je schoenen staan, een flexibele en open instelling hebben, het vermogen hebben om te organiseren en enthousiasmeren en goed samen kunnen werken.

Meld je snel aan; er staat je een unieke ervaring te wachten in Vierhouten, Huizen of Ommen!

Avatar
Eefke

ANIMATOR vakantieweek bij Stichting Weekje Weg

 Heb jij een weekje over in de zomer? Laat je creativiteit en enthousiasme de vrije loop als animator tijdens een Weekje Weg!

Zorg er samen met ons voor dat gezinnen waar nooit geld is voor uitstapjes, er ook eens uit kunnen. En dat de kinderen een vakantieverhaal te delen hebben met vriendjes en klasgenootjes.

Het is dankbaar werk! Je inzet wordt erg gewaardeerd door de gasten Je komt goed beslagen ten ijs dankzij de e-learning, het trainingsweekend en de koppeling aan een ervaren begeleider Je leert veel van zo’n week. Het verrijkt je. Als team zorgen we voor een onbezorgde vakantie voor een kwetsbare doelgroep. We doen het samen! Het kan pittig zijn, maar het levert vooral energie op. Lachende gezichtjes, verstevigde banden tussen ouders en kinderen, vriendschappen voor het leven en een groter sociaal netwerk voor de deelnemende gezinnen… Je zult versteld staan hoeveel jij in één week voor deze kinderen en gezinnen kunt betekenen! Doe mee en zorg samen met ons voor een waardevolle en onvergetelijke zomer voor deze gezinnen!

Hoe? Als animator!

Je zorgt er als animator voor dat de kinderen een fantastische week ervaren vakantieweek (van vrijdag tot vrijdag, in de maand juli of augustus). Je organiseert een week vol – door jou verzonnen – (creatieve, sportieve, muzikale) opdrachten en spelletjes. Je neemt kinderen mee op avontuur in de bossen en laat het knutselen met gevonden voorwerpen uit de natuur. Je enthousiasmeert de kinderen en soms ook de volwassenen om activiteiten te verzinnen of deel te nemen aan activiteiten, waar je natuurlijk ook zelf aan deelneemt Je praat, lacht, danst, speelt met zowel de kinderen als ouders Je geniet samen met de ouders, kinderen en je team van een bijzondere week waarin jullie zorgen voor de balans tussen actie en rust. Benieuwd wat je daarvoor in huis moet hebben?

Zijn jouw vindingrijkheid, creativiteit, sportiviteit en enthousiasme zijn aanstekelijk? En je energie oneindig? Dan ben jij vast dé aangewezen animator! Je moet in ieder geval goed Nederlands spreken, sociaal en contactueel goed zijn, beschikken over inlevingsvermogen ten aanzien van de doelgroep, stevig in je schoenen staan, een flexibele en open instelling hebben, het vermogen hebben om te organiseren en enthousiasmeren en goed samen kunnen werken.

Meld je snel aan; er staat je een unieke ervaring te wachten in Vierhouten, Huizen of Ommen!Avatar
Eefke

Hallo!  We zijn hard op zoek naar enthousiaste collega's! De Rode Planeet bv ontwikkelt toetsen voor het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs en is gevestigd aan de Hooiweg 5, bij het station van Zuidhorn. Website: www.drp.nl We zoeken per direct of z.s.m. enkele studenten. Er werken nu al zo’n 25 studenten bij ons. Werkzaamheden: we zoeken een student met veel tijd per week voor: digitale content verwerken in een content-managementsysteem en daarbij trefwoorden (metadata) aanmaken. Aantal uren per week: minimaal 16 uur in de week. Wij zijn geopend tijdens kantooruren, maar je kunt jezelf binnen deze tijden flexibel inplannen. Vereisten: Studerend in HBO of WO of bezig met een tussenjaar, goede algemene ict-vaardigheden, snel en (vooral) secuur kunnen werken. Brieven en cv via e-mail (of vragen naar meer informatie) kan via i…@drp.nl [ Mw. C. Wiersma ]

Avatar
Eefke

Waarde studenten Psychologie, Pedagogiek, Mental Health of Gezondheidswetenschappen,

 

Bij de Hoop ggz zijn we dagelijks bezig met wetenschappelijk onderzoek naar de rol van geloof en zingeving in de behandeling binnen de ggz. Als organisatie werken we al vanaf de start in 1975 vanuit een christelijke levensvisie in de behandeling, maar we willen de uitdaging aan ook wetenschappelijk te onderzoeken welke elementen in zingeving, spiritualiteit en geloof nu helpend zijn voor herstel. We hebben in ons onderzoeksteam een mooie samenwerking tussen studenten en medewerkers. We zoeken per direct Masteronderzoekstagiairs (2 plaatsen), Masterscriptiestudenten (2 plaatsen) en iemand voor een combistage (klinische stage én scriptie schrijven). In de bijlage zie je de vacature waar je op kunt reageren.

 

Voordelen om bij de Hoop ggz te komen:

-          Ervaring opdoen in de praktijk van de christelijke ggz

-          Begeleiding van je scriptie door Hanneke Schaap, bijzonder hoogleraar Klinische Godsdienstpsychologie aan de VU

-          Mogelijkheid tot publiceren (mits je bereid bent hierin te investeren)

-          Mogelijkheid om in de week te verblijven in woonvoorziening voor medewerkers zodat je reistijd verminderd wordt

-          Stagevergoeding conform cao ggz

 

Tenslotte staan we altijd open voor studenten die nog niet in de masterfase zitten, maar al wel ervaring met de praktijk willen opdoen. Jij helpt ons met onderzoekswerkzaamheden, wij bieden je een kijkje bij diagnostiek en behandeling. 

 

Geïnteresseerd? Reageer dan op een van de vacatures, of stuur een mailtje voor info naar ondergetekende.

 

Amicaliter,

 

Jacomine den Boer

Onderzoekscoördinator de Hoop ggz

j…@dehoop.org

Avatar
Eefke

Avatar
Laura Boerema

Aalze en Jaline (oud-Ichthianen) zijn op zoek naar een oppas voor hun tweejarig kind. Het gaat om één keer in de twee weken op woensdagavond, zodat ze naar hun bijbelstudiekring kunnen gaan. Ze wonen in de buurt van De Cirkel. Als je geïnteresseerd bent mag je direct contact met ze opnemen via het e-mailadres: j…@hotmail.com

Avatar
Eefke

Bij ZINN (ouderenzorg in het noorden) zijn wij opzoek naar enthousiaste vakantiekrachten voor de huishoudelijke verzorging.

Maar wat kunnen zij verwachten van deze vakantiebaan?

✔ Goed verdienen in de zomer
✔ Niet in het weekend werken
✔ Lekker in beweging en bij mensen thuis


Wij bieden studenten in Groningen, Haren en Hoogezand de ideale vakantiebaan! Solliciteer als huishoudelijke hulp via https://www.werkenbijzinn.nl/vacature/225/vakantiekracht-huishoudelijke-verzorging/

Avatar
Eefke

Wij zijn op zoek naar jou!

Het Pand zoekt vrijwilligers voor de verhuur van de zalen.

Als vrijwilliger ben je overwegend werkzaam in het weekend. Je ontvangt de huurders, geeft een korte rondleiding en bent (telefonisch) beschikbaar voor vragen. Bij het verlaten van Het Pand door de huurder controleer je of alles naar behoren is achtergelaten. Tenslotte moet Het Pand worden afgesloten. We streven naar beschikbaarheid van 1 weekend in de maand. Het rooster zal uiteraard worden afgestemd. Het is over het algemeen niet noodzakelijk dat de vrijwilliger tijdens de activiteit ook aanwezig is in Het Pand. In principe is de vrijwilliger er bij aanvang en afsluiting om de huurder te begeleiden. Indien de huurder een rondleiding wenst door Het Pand op een eerder moment in het weekend, wordt de vrijwilliger gevraagd dit op te pakken, ook om alvast kennis te maken.

 

Profiel

Toegewijd aan Het Pand

Beschikbaar in het weekend, ook op zondag

Woont op fietsafstand van Het Pand

Goed communiceren

Betrouwbaar

 

Vergoeding

Er is een vrijwilligersvergoeding per ingeroosterd weekend van minimaal € 15,-.

 

Voor vragen:

 

Nick de Vries


Coördinator Verhuur Het Pand


E-mail: v…@pandvoordewijk.nl

 

Avatar
Davita van der Zwan

Vacatures schoonmaak bij Gomarus en ROC Menso Alting

Het Gomarus en ROC Menso Alting zijn op zoek naar schoonmakers. De vacature vind je hier: https://werkenbij.gsg.nl/vacaturebank-gsg/vacature-schoonmaak

Avatar
Davita van der Zwan

Bijbaan Stichting PIM

Stichting PIM is op zoek naar nieuwe begeleiders! Ze zijn op zoek naar christelijke studenten tussen de 18 en 25 jaar. Stichting PIM is een christelijk begeleidingscentrum voor jongeren van de middelbare school. Het gaat veelal om jongeren die wat extra hulp nodig hebben met het plannen en structureren van school en het verdere leven. De aangeboden bijbaan betreft het begeleiden van deze jongeren op de verschillende locaties. Stichting PIM werkt vanuit vestigingen van het Gomarus College. Voor meer informatie over kun je kijken op https://stichtingpim.nl/vacatures/. 

 

 

Avatar
Davita van der Zwan

Vakantiebaan op christelijke camping

 

If you have good English, are an enthusiastic Christian and enjoy working with children or teens, why not work this summer for Spring Harvest Holidays in France?  We operate an English-speaking four-star holiday park with Christian ministry included.

Successful applicants earn a proper salary, have accommodation and food provided. They work with children and teens, on sports and entertainments. Our Dutch team members also help with translation for our Dutch guests.

Find out more at https://www.springharvestholidays.com/couriers/


Avatar
Davita van der Zwan

Wij zijn een christelijk begeleidingscentrum voor jongeren van de middelbare school. Het gaat veelal om jongeren die wat extra hulp nodig hebben met het plannen en structureren van school en het verdere leven. De aangeboden bijbaan betreft het begeleiden van deze jongeren op de verschillende locaties. Wij werken vanuit vestigingen van het Gomarus College. Voor meer informatie over ons kunt u kijken op https://stichtingpim.nl/vacatures/. 


Avatar
Davita van der Zwan

Beste leden,

Heb je ook zoveel tijd over tijdens de Coronacrisis en wil je verzekerd zijn van werk als de situatie weer is versoepeld? Zet je dan in vóór de versnelling van de energietransitie. 

Vandebron biedt jou de kans om hieraan bij te dragen! Voor onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht,
Rotterdam, Nijmegen en Groningen zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die niet bang zijn om zich in te zetten voor onze missie.

Wat bieden wij?

-De energiemarkt op zijn kop zetten;
-Het leren en toepassen van kennis over duurzaamheid
-Een flexibele bijbaan met hoge bonussen;
-Trainingen en coaching die je skills verbeteren;
-Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
-Doorgroeimogelijkheden
-Legendarische borrels (nu virtueel).

Interesse? Vul dan deze link in en een collega neemt contact op over de mogelijkheden:
https://bit.ly/2SqXZPl"

 

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: