Forum

Vacature GSGplus/Studiepunt Groningen

Avatar
GSGplus

Zoek jij een uitdagende bijbaan? Volg je een studie in de richting van het onderwijs of de pedagogiek en heb je hart voor jongeren die moeite hebben om mee te komen in de maatschappij? Wellicht hebben we een match! Er zijn weer vacatures voor de verschillende locaties in Groningen/Assen.

Voor de vacature begeleider PGB zijn wij op zoek naar studenten met pit die het leuk vinden om te werken met jongeren die problemen ondervinden bij het structureren en plannen van hun dagelijkse taken. Het gaat veelal om jongeren van het Gomarus College die door een ontwikkelingsstoornis, zoals AD(H)D of PDD-NOS niet goed kunnen mee komen. Daarnaast begeleid je de jongeren in het volwassen worden op sociaal en emotioneel gebied.

Voor de vacature begeleider studiehulp zijn wij op zoek naar studenten die het leuk vinden om te werken met jongeren die problemen ondervinden bij het structureren, plannen en leren leren van hun (huis)werk. Het gaat veelal om jongeren van het Gomarus College die door gebrekkige planning of faalangst niet goed mee kunnen komen. Daarnaast zijn er veel jongeren die baat hebben bij stimulerende begeleiding. 

Klinkt interessant? Kijk dan snel op www.gsgplus.nl (vacature begeleider PGB) en www.studiepuntnoord.nl (vacature begeleider studiehulp) voor meer informatie en download het sollicitatieformulier. Zorg ervoor dat je reactie uiterlijk 7 maart bij ons binnen is. 

Wie weet tot snel!

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: