Forum

Zelfstandige studio's

Avatar
rieneke

Beste Student,

 

Ben jij, of ken jij een student die op zoek is naar een gemeubileerde, zelfstandige studio voor in ons nieuwbouwcomplex aan de Oosterhamrikkade 103-107 te Groningen?  De studio’s worden in mei opgeleverd en je kan je nu voorinschrijven via g…@xior.nl.

De ruimtes worden compleet opgeleverd met een laminaat vloer, vloerverwarming, gordijnen, verlichting, televisie en intercom.

Eigen badkamer (douche, toilet, wastafel, wasmachine) en eigen keuken. Het keukenblok heeft diverse onder-en bovenkasten, kunststof aanrechtblad met een 4 pits elektrische kookplaat, afzuigkap en een spoelbak met mengkraan. De combi-magnetron staat op een houten trolley.

De kamers worden gemeubileerd opgeleverd met een bed (1,20m bij 2,00m) met matras, een molton alsmede 2 opberglades, een kledingkast met legplanken, bureau met opbergvakken en 2 lades en een design stoel. Verder zijn alle woningen standaard voorzien van elektronische sloten, eigen energiemeters en een wifi netwerk.

Binnen het gebouw is er een gezamenlijke studyruimte en fietsenstalling. Het object is voorzien van meerdere trappen en een 2-tal liften. Buiten is er een ondergrondse container aanwezig voor huisafval en is er een parkeerplaats op het achtergelegen terrein bij te huren.

Meerdere dagdelen per week zal een huismeester aanwezig zijn als aanspreekpunt en voor het verrichten van kleine onderhoudswerkzaamheden in het gemeenschappelijke gebied.

Het project heeft een gunstige ligging ten opzichte van de Groningse Ring en is daardoor per auto goed bereikbaar. Ook met de fiets en het openbaar vervoer is het complex goed bereikbaar. Het centrum en station van Groningen liggen op respectievelijk 8 en 12 minuten fietsafstand. Het Universitair Medisch Centrum van Groningen (UMCG) is binnen 5 minuten te bereiken.

Het complex is aardbevingsbestendig gebouwd volgens de Nieuwbouwregeling van de NAM, waarbij de aardbevingsbestendigheid vanaf het begin van het ontwerpproces is meegenomen. Dit komt met name tot uiting in de fundatie, waarmee een verschil in hoogte tot 10 centimeter kan worden opgevangen.
Huurtoeslag mogelijk vanaf 23 jaar.

Voor meer info kijk op onze website www.xior.nl

 

Met vriendelijke groet, 
Team Xior Student Housing

 

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: