Forum

Zorgverzekering DVZ

Avatar
Casper

Waarde Ichthianen,

Moet jij nog een keuze maken in je zorgverzekering voor komend jaar? Denk dan ook eens aan DVZ*, want voor studenten die zijn aangesloten bij IFES (en dat ben je als Ichthiaan) is dat nog eens extra voordelig.

Je ontvangt dan namelijk 10% korting op de basisverzekering (dat is snel €120,-) en 15% op de aanvullende verzekeringen. Daarnaast ontvangt je ook een cadeaubon ter waarde van €25,-. En ook Ichthus profiteert ervan mee, want als vereniging krijgen we per lid dat een verzekering bij DVZ afsluit €20,-.

Los van deze actie steunt DVZ IFES met €3500,- per jaar, waarmee een deel van de salariskosten wordt betaald voor onze IFES stafwerker.

Op het aanmeldingsformulier kun je aangeven dat je lid bent bij een vereniging die is aangesloten bij IFES en dan zal alles automatisch worden geregeld.

Is je belangstelling gewekt? Ga naar www.dvz.nl, bel (071) 365 28 02 of vraag om een folder. Deze zijn verkrijgbaar via de sponsorcommissie.

Groeten van de Sponsorcommissie

*DVZ is een zorgverzekeraar die werken vanuit een christelijke visie. Dit houdt in dat ze met respect omgaan met het leven. De Principe Polis is een verantwoorde zorgverzekering zonder dekking voor opzettelijk levensbeëindigend handelen zoals abortus en euthanasie. Vanuit deze visie werken ze al jaren en dat heeft ervoor gezorgd dat ze al jaren een toppositie hebben in verzekerdentevredenheids onderzoeken. Een bemoediging voor hen en voordelig voor jou.

Afbeelding door de gebruiker geplaatst.Afbeelding door de gebruiker geplaatst.

Avatar
SaxyLady (Gast)

Dit geldt zeker niet voor oud-ichthianen?

Avatar
anity

Dat weet Casper/ iemand anders van de sponsor-cie waarschijnlijk
beter

Maar als je er gebruik van wilt maken, waarom wordt je dan niet gewoon weer lid van ichthus Razz. Het jaarlijkse bedrag wat je aan ichthus kwijt bent heb je al snel genoeg weer terugverdiend. En je krijgt er ook heel veel voor terug Wink

Maar ik vind t zelf irritant. Dan heb je een zorgverzekering. Krijg je elk jaar ongewenste reclame van de RUG over het voordeliger zijn van de M*nzis als verzekeraar voor studenten/medewerkers

Gebeurt er nu t zelfde bij je studentenvereniging alleen dan met een andere verzekeraar. Razz

Kring Spieratie Wink

'stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen'

Avatar
Casper
SaxyLady

Dit geldt zeker niet voor oud-ichthianen?Nee, het geldt inderdaad niet voor oud-ichthianen.

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: