Bestuur '16-'17

Bestuur Van Putten

 Vijfendertigste Bestuur der C.S.V. Ichthus Groningen

Bestuur van Putten v.l.n.r.: Ilse, Djoeke, Vera, Gerhard, StenBestuur Van Putten, op de foto van links naar rechts: Ilse, Djoeke, Vera, Gerhard, Sten

Voorzitter: Vera van Putten
Secretaris: Djoeke Dijksterhuis
Penningmeester: Gerhard Hop
Kringcoördinator: Ilse Horjus
Extern Vertegenwoordiger: Sten Wennink 

 


 Vera

In het 7e lustrumbestuur van C.S.V. Ichthus Groningen heb ik de eer om voorzitter te zijn. Ik ben Vera, 21 jaar, vierdejaars Ichthiaan en komend jaar heb ik de eer om voorzitter te zijn van onze mooie vereniging. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan de studie Vastgoed & Makelaardij, dus naast voorzitter ben ik aan het werk als kandidaat makelaar. (Als je nu denkt; Huh, hoe krijg je dat nu weer voor elkaar? Ja dat klopt in mijn eerste studiejaar was ik geen lid van Ichthus.. ;) )

Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor zowel de vereniging als het bestuur. Ik zorg ervoor dat het bestuur functioneert, leid vergaderingen en ben het aanspreekpunt voor de vereniging. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen op zijn/haar plek zit en iedereen zijn verhaal kwijt kan.

Ik hoop je komend jaar te zien en te horen.

 

 Djoeke

Mijn naam is Djoeke, vierdejaars Ichthiaan en vijfdejaars student. Als secretaris mag ik komend jaar heel veel mailtjes versturen en beantwoorden, brieven en kaartjes schrijven en natuurlijk elke week de RSM naar de hele vereniging sturen! Voor iedereen die geïnteresseerd is in Ichthus ben ik de eerste contactpersoon, maar ook voor allerlei andere vragen.

Na de Bachelor Engels doe ik nu de Master Writing, Editing and Mediating, dus de taal-gerelateerde taken van een secretaris passen best wel goed bij me. Na me afgelopen jaar in het O.C.S.G.-bestuur te hebben ingezet voor de verbroedering tussen de christelijke studenten in Groningen vind ik het erg leuk dat ik me nu mag concentreren op Ichthus. Ik hoop het besturen goed te kunnen combineren met mijn studie, maar ik wil ergens ook nog tijd vrijhouden om met vrienden af te spreken, te sporten en te lezen. Ik heb zin in komend jaar en kijk ernaar uit om Ichthus en Ichthianen beter te leren kennen!

 

 Gerhard

Ik ben Gerhard, maar mensen noemen me ook wel Hop. Als alweer vierdejaars Ichthiaan mag ik dit jaar penningmeester zijn bij Ichthus, de man van het geld. In deze functie kan ik het geleerde in mijn bijna afgeronde Bachelor Accountancy & Controlling in de praktijk brengen. Als je dit jaar bij Ichthus op enigerlei wijze met geld te maken krijgt, ben ik de man die je nodig hebt. Ik hoop dit jaar een mooi en memorabel jaar te maken en vele mensen te kunnen enthousiasmeren voor Ichthus. Graag bouw ik verder aan deze prachtige vereniging, samen met de rest van ons fantastische bestuur.

 

 Ilse

Jeej, je leest mijn stukje.  Mijn naam is Ilse en ook ik ben ook alweer vier jaar lid van deze fantastische vereniging. Ik geniet enorm van mijn studententijd. Ik word blij van Ichthus, van nieuwe gave muziek ontdekken, een goed gesprek, vitamine D, lachen, een moment voor mezelf en natuurlijk van koekjes! Naast dit alles studeer ik met plezier logopedie en ga dit jaar stage lopen en mijn scriptie schrijven.

Dit mooie lustrumjaar zal ik de taak als kringcoördinator op mij nemen. Kring is voor mij de plek van gezelligheid waar ik mijn ei kwijt kan en elkaar en bovenal God beter leer kennen.

Kom gerust een keertje kijken bij kring, je bent altijd van harte welkom :)

 

 Sten

Mijn naam is Sten en ik vervul de rol van Extern Vertegenwoordiger van Ichthus. Ik ga dit combineren met een part-time PhD in Innovation Management aan de RUG, want hoewel ik tweedejaars Ichthiaan ben heb ik er al vier jaar studie opzitten in Groningen, Hong Kong en Londen en ervaring bij een tal van verenigingen. Daarnaast kan ik genieten van sporten, socializen en koffie (voor alledrie kun je me vragen!). Als Extern heb ik contact met Ichthus Landelijk, het O.C.S.G., de SKLO, zowel christelijke- als niet christelijke studentenverenigingen en andere personen met wie wij samenwerken in welke vorm dan ook. Aan mij dus de fantastische taak om dit jaar naar buiten uit te stralen waar Ichthus voor staat!

 

Bestuur Van Putten 2016-2017

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: