Wijze Raad

De WR

Het bestuur staat er niet helemaal alleen voor in het leiden van de vereniging, ze hebben namelijk een groep van vier ontzettend wijze mensen die hen ondersteunen in hun taken. Dit is de Wijze Raad (WR). De WR leest mee met de notulen van het bestuur en geeft daar feedback op, bereidt samen met hen de algemente ledenvergaderingen (ALV's) voor in de verenigingsraadvergaderingen, houdt de lange-termijn zaken in de gaten, bidt voor het bestuur en Ichthus en vraagt regelmatig hoe het met de bestuurders gaat. Daarnaast vallen de Kascontrolecommissie en de ridderorde onder de verantwoordelijkheid van de WR.

Wijze Raad 2019-2020, van links naar rechts: Eefke, Martijn, Laura, Timon

WR 2019-2020, v.l.n.r.: Eefke, Martijn, Laura, Timon

 

Heyhoi, mijn naam is Martijn en ik mag dit jaar voorzitter zijn van de Wijze Raad. Naast de WR ben ik op dit moment voornamelijk aan het werk en moet ik nog de laatste dingen van mijn studie Econometrics and Operations Research (EOR) afronden. Ichthus is een mooie verenging die mij veel gebracht heeft en het lijkt mij mooi om, door middel van de Wijze Raad dit jaar, wat terug te doen voor de vereniging. Daarnaast denk ik dat ik ontzettend veel zou kunnen leren van de taak als algemeen bestuurder. Ik kijk er naar uit om op deze manier mijn steentje bij te dragen aan onze prachtige vereniging. Mocht je nog meer willen weten, vraag daar dan gerust naar.

Groejes Martijn

Hoi! Zoals je hebt gelezen mag ik dit jaar deel uitmaken van de Wijze Raad. Ik ben erg blij dat ik Ichthus op deze manier mag dienen! Ik vind het leuk om het bestuur te ondersteunen met wat ik in mijn afgelopen Ichthusjaren en vooral mijn bestuurjaar heb geleerd over Ichthus en over veel andere dingen. Naast dit ben ik een enthousiaste kringleider, trotse praeses van FideFesta en studeer ik. Nog vragen? Stel die eens als je me ziet, tot dan!

Liefs, Laura

Na afgelopen jaar secretaris in het dagelijks bestuur te zijn geweest vind ik het nog steeds heel fijn om te werken aan Ichthus om zo een plek te bieden aan studenten waar het geloof volop aanwezig is. In mijn bestuursjaar heb ik heel veel geleerd over Ichthus en de Wijze Raad lijkt mij dan een goede plek om dat weer allemaal terug te geven de vereniging in door als onderdeel van de Verenigingsraad keuzes te maken die goed zijn voor de vereniging en om hierin ook de doorstroom van de informatie te behouden, maar ook de achtergrondtaken zoals het bidden voor Ichthus onder en het (geestelijk) ondersteunen van het bestuur. Door de zeven jaar dat ik al lid ben heen heb ik gezien hoe waardevol Ichthus kan zijn voor haar leden en ik wil mijn steentje daaraan bijdragen om het voor de komende jaren ook zo te houden. Daarnaast kan ik zelf echt genieten als andere mensen genieten en daarom vind ik het mooi om van dichtbij te kunnen zien hoe het 38ste bestuur van Ichthus haar plannen gaat uitvoeren en welke beweegredenen ze daarvoor hebben, en daarbij ook de uitwerking en evaluatie ervan te zien. Hierin hoop ik natuurlijk ook ze te behoeden voor eventuele misstappen, ze te wijzen op de kansen die er zijn of juist op bepaalde momenten op tactische wijze een vangnet te willen zijn voor het bestuur. Door al deze punten hoop ik als WR-lid mijn steentje bij te kunnen dragen tot opbouw van de vereniging en haar leden tijdens ons studentenleven met God.

Groetjes Eefke

Hey, ik ben Timon en vind het heel erg leuk om dit jaar deel uit te maken van de Wijze Raad van Ichthus Groningen. Ik vind het heel erg tof om Ichthus te dienen door het bestuur te ondersteunen. Het is voor mij een mooie kans om dingen uit mijn studie bedrijfskunde in praktijk te brengen, maar daarnaast kan ik er zelf misschien nog wel meer van leren. Zelf geniet ik heel erg van Ichthus, en samen kunnen we kijken hoe we Ichthus nog mooier kunnen maken. Heb je verder nog vragen stel ze lekker op een borrel ofzo, dan kunnen we er over babbelen!

Groetjes, Timon

 

Contact: wr at icht.nl

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: