Wijze Raad

De WR

Hallo daar!

Wij mogen dit jaar met z'n vieren de Wijze Raad van Ichthus vormen. Wij zijn geschikt bevonden voor deze taak door de vele wijsheid die overduidelijk van ons afstraalt en in antwoord daarop voelden wij ons inderdaad geroepen om iets te doen met al die verheven wijsheid die in ons borrelt. Onze taak betreft het in de gaten houden van het reilen en zeilen van het Bestuur. Dit doen wij op meerdere manieren: we lezen mee met de notulen en geven feedback; we geven advies; we houden in de gaten of alle Bestuurders het leven nog een beetje zien zitten en geven ze als het nodig is af en toe een corrigerende tik. Verder vormen wij met het Bestuur de Verenigingsraad, waarmee wij grote verantwoordelijke keuzes over dingen en zaken binnen de Vereniging mogen maken, een taak waar uiteraard ook heel veel wijsheid voor nodig is. Gelukkig doen wij dit niet alleen, een belangrijk onderdeel van onze vergaderingen is het moment van gebed waar wij de Bestuurders, de Vereniging en verdere dingen die spelen aan God voor mogen leggen. Ten slotte houden wij ons ook nog bezig met ons eigen WR-project. Om Ichthus op de lange termijn ook wat verder te helpen buigen wij ons dit jaar over de procedures in onze Vereniging. We gaan onderzoeken of er dingen zijn die daarin beter geregeld moeten en kunnen worden. Op de ALV's (die wij overigens met het Bestuur voorbereiden) gaan jullie daar zeker nog meer over horen!

 

André

Ha! Eindelijk een lezer! Ik ben André, 22 jaar jong en ik leid een vreemdsoortig leven: een combi tussen een studentenleven en een burgerbestaan. Dit zal ik even uitleggen. Als student ben ik van plan dit jaar mijn Hbo-opleiding Civiele Techniek af te ronden (stage, afstuderen) en teven mijn pre-master Technische Planologie te behalen. Daarnaast ben ik al drie jaar lid van Ichthus waar ik met veel plezier kring en mooie vriendschappen heb opgedaan. In mijn burgerbestaan ben ik getrouwd met Emy en ben ik de trotse bewoner van Huize Knollies! Om niet te veel toe te geven aan mijn burgerbestaan ben ik dit jaar gelukkig onderdeel van de WR. Ik mag als voorzitter de vergaderingen leiden en mijn mede-WR’ers onder de duim houden. Wil je nou graag is weten wat we doen? Maak is praatje!:)

Ruth

Heyhoi! Voor de mensen die mij nog niet kennen: ik ben Ruth, 22 jaar oud en ik kom van Urk. Binnen de vereniging heb je kans genoeg om mij te leren kennen, dit jaar bijvoorbeeld als Opperbarbaar of als diegene die op het podium sketches doet. Wat veel mensen nog niet van mij weten is dat ik de afgelopen tijd een diepe vriendschap heb opgebouwd met een varken. Denk je: huh, wat? Nou, echt waar dus! Dit is een prachtig voorbeeld van hoe ik mijn studies Psychologie (yes, I know what you are thinking now, you must indeed watch out for me as I can read your mind) en Biologie in het dagelijks leven combineer en in praktijk breng. Bieuwd? Ga een keertje mee naar de kinderboerderij in Vinkhuizen zou ik zeggen, want ik houd wel van een fijne wandeling en een goed gesprek Wink Nu over mijn rol in de WR. Ik mag dit jaar notuleren tijdens de vergaderingen en een kijkje achter de schermen nemen bij het bestuur. Uiteraard vind ik het erg gezellig met die drie vervelende jongens met wie ik dit mag doen. Geen zorgen, in de Bijbel staat dat nog geen duizend mannen tegen één vrouw zijn opgewassen, dus ze zijn nog 997 eenheden in de minderheid. Verder ben ik een trotse Puur-vrouw, waar ik ook erg van geniet!

David

Ik ben David Bosselaar. Inmiddels (bijna) afgestudeerd accountancy student en zesdejaars Ichthiaan. Ik ben dit jaar de tweede abactis binnen de Wijze Raad. Na vorig jaar bestuur te hebben gedaan wil ik me graag nog een jaar inzetten in de Wijze Raad om het bestuur bij te staan met raad en daad. Met mijn Ichthuservaring hoop ik dit jaar dus vooral op de achtergrond bezig te zijn en gevraagd en ongevraagd commentaar te geven! Daar zullen jullie op ALV’s vast ook wat van merken.

 

 

Hallo mensen! Ik ben Anne Aart Hildering, 23 jaar en komend jaar mag ik samen met deze drie eerder genoemde mensen het bestuur bijstaan en meedenken met de vereniging. Ik ben op het moment van schrijven bezig met het afronden van mij bachelor Life Science & Technology met als hoofdrichting Medisch Farmaceutische Wetenschappen. Halverwege het jaar zal ik beginnen met mijn Master en die zal ook in ongeveer dezelfde richting zijn. Naast het feit dat ik ziektes, bacteriën, virussen en medicijnen indrukwekkend interessant vind hou ik er van om in mijn vrije tijd te squashen, te gamen en wedstrijden van Feyenoord of series te kijken. Heb je dus zin om een keer een wedstrijd te kijken of te squashen laat dat dan weten! Komend jaar hoop ik de ervaring die ik opgedaan heb als Gouverneur van Heerengenootschap ‘Het Réveil’ te mogen gebruiken om het bestuur wijsheid bij te brengen. Dit zal ik doen door de taak van Assessor binnen de Wijze Raad op me te nemen.

Groetjes!

André Knol Praeses
Ruth Koffeman Abactis primus
David Bosselaar Abactis secundus
Anne Aart Hildering Assessor

 

Contact: wr at icht.nl

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: