Kamer zoeken

Een onmogelijke opgave?
Nee hoor, hoewel de kamers niet voor het oprapen liggen is het goed onderdak te vinden in Groningen. Reken er niet op dat je een spotgoedkope kamer van 25m2 met balkon op het zuiden vindt, maar een dak boven je hoofd vind je wel als je er je best voor doet. Laat zoveel mogelijk mensen weten dat je op zoek bent, wees niet kieskeurig en geef vooral niet op als er een kamer aan je neus voorbij gaat. Contacten in de stad zijn altijd handig, het kan dus geen kwaad om lid te worden van Ichthus ;-)

Ben je op zoek naar een kamer?
Daar willen we je best een handje mee helpen. Je kunt een berichtje achterlaten op het forum, in het subforum 'Vraag en Aanbod'. Vertel even wie je bent, wat je gaat studeren en natuurlijk wat voor kamer je zoekt, en op welke termijn. Vermeld ook duidelijk hoe iemand jou kan bereiken als er een kamer beschikbaar is, bijvoorbeeld via e-mail. Hou er rekening mee dat jouw berichtje (en dus ook je persoonlijke gegevens in dat berichtje) voor iedereen op internet te lezen en te googlen is.

OCSG-kamervinder
Neem ook eens een kijkje op de kamervinder facebook van het OCSG, het overlegorgaan van de christelijke studentenverenigingen in Groningen waar Ichthus deel van uit maakt.

 

Websites

Studentenstekkie.nl – De kamersite voor christelijke jongeren

Komt er een kamer vrij in jullie christelijke studentenhuis? Of ben je juist naar zo'n kamer op zoek? Studentenstekkie.nl brengt landelijke vraag en aanbod van kamers in christelijke studentenhuizen bij elkaar.
Op de site kun je woonruimte in (studenten)huizen aanbieden, of een oproep plaatsen dat je woonruimte zoekt. Ook worden er appartementen en hospitakamers aangeboden. Neem dus snel een kijkje op www.studentenstekkie.nl!

Kamernet.nl

Kamernet is de website met het meeste aanbod van studentenkamers in Nederland. Kijk op  www.kamernet.nl.

Kamers.nl

Kamers.nl heeft een groot aanbod van studentenkamers in Nederland. Kijk op www.kamers.nl.

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: