Januari 2017

Bestuursblog Januari

Hé jij!

Jaaa leuk, na alle almanakstukjes en constispeeches eindelijk weer iets waar ik mag vertellen hoe leuk het is om bestuur te doen! Ik zal het, geheel in stijl, aan de hand van 3 punten doen.

  1. Het is super vreemd om al weer bezig te zijn met onze opvolgers. Raar maar waar houdt het feestje ook een keer op, en dus zijn we al weer druk bezig met onze opvolgers selecteren. Stiekem ook wel weer leuk, omdat je langzaam aan mag gaan denken aan alle dingen die je hebt geleerd overbrengen aan een opvolger! Dit brengt me mooi bij...

  2. Wat het bestuur tot nu heeft opgeleverd aan leerervaringen. Als bestuurder leer je een heel aantal vaardigheden die je niet zo snel op andere plekken leert. Zo intensief samenwerken in een team van 5, zo'n 16 maanden lang, terwijl je zowel functioneel als persoonlijk graag wilt slagen is best heftig. Hiernaast merk ik dat ik zelf heb geleerd om personen in hun waarde te zien en in hun waarde te laten. We zeggen vaak dat diversiteit onze kracht is, maar in de ontmoeting met je mede-Ichthiaan dit toepassen is iets heel anders. De ander na een gesprek horen zeggen dat ze super blij met jou en je gesprek, bemoediging of complimentje zijn is een geweldige ervaring. Daarnaast is het als extern leuk om lekker met veel mensen om tafel te zitten: kijken wat anderen voor jou kunnen betekenen en ze daarvoor activeren middels overtuiging of ruil. Te kijken welke draden je moet aanslaan om het web in jou richting te laten bewegen is heerlijk. Hoewel de zichtbaarheid van veel van deze taken niet zo hoog is, doe ik het met veel plezier voor Ichthus.

  3. Wat nu de komende paar maanden?! Nou! Ik heb persoonlijk super veel zin in de Pitch & Putt van het jaarthemeweekend en de danspasjes op het huisfeest. Ook is de Paasdienst met HOST in een gevorderd stadium. Zet daarnaast nog het f.t., de GAs, kringen en borrels die we de komende periode hebben en dan ik word heel blij :)

Nou, hopelijk vond je het leuk om dit zo te lezen. Nu maar terug naar alle andere verplichtingen ;)

Groetjes,

Sten

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: