November 2013

Stilte na de storm

Zo. De ft-tijd, de intro, de eerste ALV en blind-eetweek, het startweekend en de tentamenperiode zitten er op. We hebben een prachtige start gemaakt en alles loopt lekker :) Even tijd om bij te komen en lekker wat dingetjes te doen die zijn blijven liggen. Een bestuursblog schrijven bijvoorbeeld.

Een mooi moment ook voor een experimentje zou ik zeggen. Ik vraag me al sinds ik bestuurder ben af hoe actief de bestuursblog gelezen wordt. Daarom heb ik het volgende plan opgevat: Iedereen die de komende maand op de een of andere manier in een gesprek met me een zelfbedacht spreekwoord of metafoor met een ananas weet te proppen krijgt van mij een spiksplinternieuwe Ichthussticker om bijvoorbeeld je fiets, agenda of vriendin mee te versieren – een plan dat nu op een manier is verwoord waar zelfs Paulus, liep hij nog op aarde, u tegen zou zeggen al zeg ik het zelf. Maar terug naar de bestuursblog…

Het is dus wat rustiger dan de eerste paar maanden. Er zijn op het moment wat minder activiteiten en aan de meeste dingen zijn we wat gewend geraakt. Zo zijn we wat beter geworden in vergaderen en hoeven we niet meer zo veel moeite te stoppen in bijvoorbeeld het opstellen van mailtjes. Nu we een tijdje bezig zijn gaat alles gewoon wat meer vanzelf. Heerlijk.

Ruurtjan

Penningmeester der C.S.V. Ichthus Groningen

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: