Bestuur '14-'15

Bestuur Van der Weit

 DRIEËNDERTIGSTE BESTUUR DER C.S.V. ICHTHUS GRONINGEN

Bestuur Van der Weit v.l.n.r: Lydia, Anouk, Evert, Suzanne en JelleBestuur Van der Weit, op de foto van links naar rechts: Lydia, Anouk, Evert, Suzanne, Jelle

Voorzitter: Evert van der Weit
Secretaris: Anouk van der Laan
Penningmeester: Suzanne Schenk
Kringcoördinator: Lydia Noort - Trul
Extern Vertegenwoordiger: Jelle van Riezen

 


Ik ben 22 jaar oud en alweer 4de jaars Ichthiaan dit jaar. Mijn taak in het bestuur is het leiden van de vergaderingen en ervoor zorgen dat iedereen binnen het bestuur zijn taken goed uitvoert. Naast het besturen van Ichthus ben ik nog graag actief bezig met sporten en ik doe dan ook fanatiek aan zaalvoetbal, ongeveer 3 keer per week. Afhankelijk van wanneer je dit leest ben ik of van plan te gaan trouwen of reeds getrouwd met Barbera, die ook bij Ichthus zit. Ik vind het vooral leuk mij in te zetten voor Ichthus en om het 'gezicht' van Ichthus te zijn voor de buitenwereld. 

 

Dit jaar mag ik de taak van Secretaris vervullen. Mijn naam is Anouk van der Laan, 22 jaren jong, student Biologie en al 4 jaar gelukkig bij Ichthus. Ik houd van gezelligheid, muziek, natuur & Ichthus natuurlijk! Veel mailtjes zullen bij mij binnekomen en door mij beantwoord worden. Potentiële Ichthianen zullen meestal als eerste mij tegenkomen als ze zich willen inschrijven. Ook kun je bij mij terecht als je op een GA of een andere activiteit langs wilt komen. En natuurlijk krijgt elke Ichthiaan elke donderdag van mij de wekelijkse nieuwsbrief (RSM)!

Dit jaar zal ik me voornamelijk bezig houden met besturen en staat mijn studie op een laag pitje. Ik heb er ontzettend veel zin in om me in te zetten voor een vereniging die leeft tot eer van God en hoop op die manier meer te leren over onze Schepper en over wie ik ben en wat ik wil met de rest van mijn leven. We gaan er een knallend jaar van maken, dus Dig Deeper! 

 

Dit jaar mag ik de prachtige taak van penningmeester vervullen in het bestuur van Ichthus. Kort gezegd ben ik de ‘vrouw’ van het geld, en zal ik de begroting maken, declaraties overmaken en alle andere dingen die met geldzaken te maken hebben regelen voor de vereniging.

Ik ben 21 jaar, en zal naast besturen dit jaar verder gaan met mijn studie Pedagogische Wetenschappen. Verder drink ik graag thee, maar af en toe een wijntje gaat er zeker ook in! En schaatsen is toch wel mijn favoriete sport. Als er in de winter een gaatje is in mijn soms toch wel drukke agenda, ben ik dan ook af en toe op de schaatsbaan te vinden. Ik vind het fantastisch dat ik mij dit jaar voor Ichthus in kan zetten, een vereniging die op God gericht is, waar we met elkaar God en elkaar beter mogen leren kennen. Ik kijk er naar uit om te zien hoe alles zal gaan dit jaar, en hoop jullie allemaal ook persoonlijk te leren kennen, zodat we er met elkaar een fantastisch jaar van kunnen maken!

 

Dit jaar ben ik als kringcoördinator bezig met kringen, de basis van Ichthus. Samen met mijn topteam van coaches deel ik de kringen in en plaats ik met hen Ichthianen die later in het jaar lid worden op een kring. Verder rusten wij de kringleiders toe om hun taken goed te kunnen uitvoeren, bijvoorbeeld door middel van Kringleiderstrainingen (KLT’s).  Daarnaast begeleid ik de BSC, de Bijbelstudiecommissie, die elk trimester een Bijbelstudieboekje uitgeeft en Ichthianen uitdaagt om dieper in de Bijbel te graven.

 

Mijn naam is Jelle van Riezen. Ik ben een 21-jarige tweedejaars student Europese Talen & Culturen en inmiddels derdejaars Ichthiaan. Dit jaar mag ik als extern vertegenwoordiger van de vereniging het contact met alle externe partijen voor mijn rekening nemen. Dat betekent dat ik naar vergaderingen van bijvoorbeeld OCSG en Ichthus Landelijk ga, maar ook dat ik contact onderhoud met onze christelijke broeder- en zusterverenigingen. Daarnaast zal ik me inzetten om contacten te leggen en onderhouden met niet-christelijke verenigingen en daarbij ook andere Ichthianen mee te nemen. Daarvoor zal ik zowel binnen als buiten Ichthus veel tijd besteden aan borrelen en netwerken, om zo het leuke met het nuttige te combineren!

 

Bestuur Van der Weit 2014-2015

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: