Jaarthema

Jaarthema Let's Connect!

Het jaarthema voor het jaar 2016-2017 is "Let's Connect!".

Dit jaar gaan we eigenlijk 3 soorten connecties proberen te maken namelijk; Maak connecties met God, maak een connectie met elkaar en maak een connectie met jezelf.

Allereerst maak een connectie met God. Vorig jaar hebben we gezocht, maar deze zoektocht blijft de rest van je leven nog doorgaan. Dit jaar willen we op zoek gaan naar de connectie tussen God en ons. Zoals in 1 Johannes 5 vers 14 staat: Wij kunnen ons vol vertrouwen tot God wenden, in de zekerheid dat hij naar ons luistert als we hem iets vragen dat in overeenstemming is met zijn wil. Wij kunnen altijd de connectie met God zoeken en bij hem terecht, dat is iets ontzettend waardevols waar we heel dankbaar voor mogen zijn en echt gebruik van mogen en eigenlijk moeten maken.

Maak een connectie met elkaar. We zijn een mooie vereniging, ga op zoek naar elkaar, ontmoet elkaar en wees betrokken bij elkaar. Maar sta ook open voor anderen buiten de vereniging, mensen die niet op dezelfde manier denken als jij, die misschien niet geloven.

Tenslotte maak een connectie met jezelf, soms begrijp je je eigen denkwijze niet. Soms moet je dan weer even een connectie maken met jezelf. Wat is je identiteit, waar sta je voor, wat straal je uit?

De eerste daadwerkelijke connectie hebben wij als bestuur al gemaakt namelijk Connie het Konijn en Lettie de Lijger. Deze twee zullen het hele jaar met ons mee gaan. Connie is degene die altijd alles spannend vind en vaak zegt dat Connie zonder dat ze het echt heeft geprobeerd. Dan hebben we Lettie, lettie haar motto is wat Let je? Lettie durft alles en gaat het gewoon doen!

Let’s connect!!

 

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: