Bestuur '18-'19

Bestuur Boerema

 Zevenendertigste Bestuur der C.S.V. Ichthus Groningen

Bestuur Boerema v.l.n.r.: Hilde Withaar, Eefke van Olst, Laura Boerema, Corine Nijhof, Daniëlle HartmanBestuur Boerema, op de foto van links naar rechts: Hilde, Eefke, Laura, Corine, Daniëlle

Voorzitter: Laura Boerema
Secretaris: Eefke van Olst
Penningmeester: Corine Nijhof
Kringcoördinator: Hilde Withaar
Extern Vertegenwoordiger: Daniëlle Hartman

 

 

Laura

Hé, wat leuk dat je dit leest!
Zoals waarschijnlijk hierboven al staat, ben ik dit jaar voorzitter van Ichthus. Daar geniet ik enorm van en ik kijk uit naar de rest van het jaar! Hierin komen namelijk drie dingen samen die ik erg leuk vindt: leiding geven, organiseren en werken met en voor mensen, zoals jij.

Ik hoop dat je een mooi jaar en een mooie Ichthustijd mag beleven, want Ichthus is een unieke kans om je studententijd in te vullen. Zo heb ik afgelopen jaren veel leuke commissies gedraaid en veel activiteiten bijgewoond, waar ik heb mogen genieten, dienen en leren. Ook komend jaar hoop ik dat te mogen doen, met ons mooie bestuur, onze mooie verenging en bovenal God.

Ik zie je graag bij een van de komende activiteiten of in een leuke commissie!

 

 

Eefke 

Hoi! Ik ben Eefke, 23 jaar en in het jaar 2018-2019 de secretaris van C.S.V. Ichthus Groningen. Daarnaast ben ik af en toe nog Molecular Biology/Chemistry master student. In totaal ben ik zesdejaars student en zesdejaars Ichthiaan. Van al die jaren Ichthus heb ik veel geleerd en dat wil ik nu ook inzetten om Ichthus te dienen. Daarnaast geniet ik al die jaren nog steeds van Ichthus en merk ik dat ik nog steeds niet uitgeleerd ben. Ook in mijn bestuurstaak hoop ik veel te leren, zoals een aantal vaardigheden, meer over mijzelf en het inzetten van mensen en ze in beweging te brengen. Het leukste vind ik namelijk om de kwaliteiten van de mensen op de goede plek te gebruiken zodat we de diversiteit optimaal gebruiken en elkaar op kunnen bouwen om ook helemaal voor God kunnen leven!

 

 

 

 

 

Corine

Hoi! Mijn naam is Corine en ik ben dit jaar penningmeester van Ichthus Groningen. Ik ben vierdejaars student én vierdejaars Ichthiaan. Ik heb een bachelor wiskunde afgerond en volg dit jaar wat leuke extra vakken naast mijn bestuursjaar. Ik houd van pianospelen, gitaarspelen en zingen. Verder vul ik mijn vrije tijd het liefst in met puzzelen, netflixen of spelletjes doen met anderen.

In de tijd dat ik nu bij Ichthus zit ben ik steeds enthousiaster geworden van de activiteiten en de mensen om mij heen. Ik kreeg dan ook steeds meer motivatie om me een jaar volledig te gaan inzetten voor de vereniging als bestuurder.  De penningmeesterfunctie was niet de eerste functie waar ik mezelf in had gezien, maar nu ben ik erg tevreden. Ik krijg de mogelijkheid om boekhoudkennis op te doen, een heleboel financiële zaken te leren en heeeeeel veel schema’s bij te houden. Samen met mijn bestuursgenoten hoop ik een vereniging te leiden waar ieder lid zijn/haar plekje kan vinden en zichzelf kan zijn!

 

 

Hilde

Ik, Hilde Withaar, ben een christelijke enthousiaste levensgenieter en ik kan ontzettend genieten van de kleine dingen in het (studenten)leven zoals dansen tijdens een goed feest, diepe gesprekken met mensen (Hou je hier ook van of heb je een prikkelende vraag spreek me gerust aan), een wandeling in de natuur of een glimlach op het gezicht van een ander! Naast mijn studentenleven wil ik mij inzetten als voedingsdeskundige om mensen te helpen aan een gezonde(re) leefstijl. Tot slot heb ik het verlangen om zowel anderen als mezelf te laten groeien op persoonlijk en geestelijk gebied. Dit mede door mij in te zetten, in samenwerking met de coaches, mijn medebestuurders, VR en IFES-stafmedewerker, in de functie die ik dit jaar heb, namelijk kringcoördinator. Zo mag ik mij bezighouden met vergaderen, commissies begeleiden als de Bijbelstudiecommissie, met de coaches KLT’s (Kringleiders Trainingen) organiseren, iedere week een kringleidersmail sturen naar de kringleiders en natuurlijk een kringindeling maken met de coaches, zodat iedereen op z’n plek mag zitten.

Mis jij wat in je studentenleven op het gebied van geloof of sociaal gebied? Kom gerust een keertje kijken bij kring, een warm welkom staat het hele jaar voor je klaar!

 


Daniëlle

Hé hoi! Mijn naam is Daniëlle. Ik ben 22 jaar oud, vijfdejaars student en derdejaars Ichthiaan. Mijn bachelor heb ik afgerond en dit jaar ben ik begonnen aan mijn master sociale planologie én mijn bestuursjaar bij deze mooie vereniging! Voor dit jaar ben ik de extern vertegenwoordiger van Ichthus. Deze functie houdt kort gezegd in dat ik me bezighoud met het contact naar buiten toe. Zo heb ik contact met allemaal verschillende verenigingen binnen Groningen, maar ook met (Ichthus) verenigingen uit heel Nederland. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en met mensen te kletsen. Ik leer jou ook graag kennen! Naast mijn bestuurstaken vind ik het leuk om muziek te maken, met vrienden af te spreken en te reizen.  
Ik hoop samen met jou er een heel mooi jaar van te maken! 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: